Pages

maandag 14 oktober 2013

Geen vrede voor niet moslims! #DeBalie

Gisterenavond was dan eindelijk het islamdebat in de Balie te Amsterdam.

Arabist Hans Jansen ging in debat  met imam Abdul-Jabbar van de Ven "Nederland is de kanker " en islamitisch activist Okay Pala "moge Allah de nek van Wilders en zijn aanhangers breken" over de islam in Nederland.... kortom: de aanhangers van de religie van de vrede dus.

Ook de Wilders en Afshin Ellian bedreiger Maiwand Afghani was aanwezig. Deze wolf in schaapskleren vertelde ons dat moslims het liefst op vreedzame wijze (lol) de islam wil laten domineren. De islam laten domineren in een Westers land? Wie had hier toch voor gewaarschuwd en wie doet dit nog steeds?

Ohja en Maiwand Al Afghani vertelde iets over vrede die er alleen is voor  moslims en mensen die de weg van de islam willen volgen (volgens mij ben je dan ook een moslim maargoed). Met deze uitspraak gaf Maiwand een korte uitleg over het woord islam.  De meest gutmenschen en islamgedogers leggen islam altijd uit als "vrede" maar vergeten dan dat er nog wat uitleg na de komma komt.

Inhoudelijk ging het debat alle kanten op, ach je moet wel erg naïef zijn om nu nog te geloven dat een debat tussen een niet moslim en moslim nog mogelijk is. De oorwassingen die Jansen uitdeelde waren wel weer hilarisch.

De uitbater van de Balie, Yoeri Albrecht stond niet toe dat er gefilmd werd tijdens het debat. Edoch hierbij de beelden: