maandag 26 november 2012

Volkert niet gespot!


Alle landelijke media staan vandaag vol met het bericht dat linkse held Volkert vrij rond loopt in Harderwijk. De bron van deze berichtgeving is dit spotbericht op Camileri.nl.

Dit bericht van Calimero is echter toch uiterst discutabel:

A. Niet erg aannemelijk dat als Volkert werkelijk vrij rondloopt in Nederland, dat hij dan naar zijn oude woonplaats gaat met zijn hele gezin.
B. Petra Lievense heeft allang afstand genomen van Volkert (heeft hem al jaren niet meer bezocht) en woont niet meer in Harderwijk.
C. Wat heb je met een kind van 11 jaar bij een Sinterklaas tentoonstelling te zoeken?
D. Niemand die even een fotootje heeft geschoten van Volkert? (uhuh)
E. Niemand die even een videootje heeft geschoten met zijn smart-phone van Volkert? (uhuh)

Niet dat we alles maar blind moeten geloven wat Justitie ons wijs maakt, maar tot nu toe is de vleeshaak nog schoon en loopt Volkert niet in vrijheid rond. Probeert Justitie ons juist niet  "Volkert is vrij" moe te maken door valse bericht, zodat als Volkert straks echt vrij is niemand het meer boeit?

Overigens vindt wereldvreemd links gekkie Carel Bruring van Groenlinks, dat Volkert van der Graaf een moordenaar is zoals "alle andere moordenaars" en dus ook alle rechten zou moeten hebben zoals alle andere moordenaars in Nederland. Man, man, man, man, man wat een dorpsgek is het toch ook.


Petra Lievense gespot met Femke Halsema (ooit leider van een of ander links politiek partijtje)


Femke Halsema in gesprek met advocate van Volkert: Britta Böhler

Jammer dat deze niet meer werkt, hier stond destijds veel op over het nieuwe leven van Petra Lievense,  door Petra Lievense. 

Wij blijven scherp! 


Update 2-10-2013: Ook GroenLinks-Kamerlid Liesbeth van Tongeren wil haar Volkertje zsm vrij hebben.