vrijdag 9 september 2011

Links neuken doe je zo

Twee weken geleden ging PvdA smeerpijp Wim Huizing hem al voor. Cohen heeft hier helaas nog steeds geen verantwoording voor afgelegd (sacasmemodus). Deze week is het de beurt aan een GroenLinks smeerpijp uit Haarlem: Cees van Dijk.

Cees van Dijk maakte dit nieuws vandaag bekend, door middel van een e-mailtje aan zijn GroenLinks fractiecollega's in Haarlem. Hij heeft zich vergrepen aan een minderjarig jongetje van 13 jaar oud (sic!). Dit mailtje is ondertussen maar snel van de Groenlinks website afgehaald ( de loeders!).

Nu Groenlinks na het zoveelste debacle... - ik zeg Marikogate -... al niet meer serieus te nemen is in de politiek (niet dat ik dat überhaupt ooit gedaan had). Komt nu helemaal elk politiek voorstel van Groenlinks in een dubieus daglicht te staan. Bijvoorbeeld dit.

Misschien dat de GroenLinks hofnar in de tweede kamer de lijnen weer recht weet te trekken middels een spoeddebatje ofzo? Kom op zeg! Het klimaat rondom kindermisbruik wat links de afgelopen 2 weken heeft geschapen, moet simpelweg gestopt worden. Iets met 'verantwoording' en zo?


Prettig weekend! ;-)

Update: Cees van Dijk was eerder docent (mirror) en adviseerde Bureau JEUGDzorg? BrrrrrrAls toegift  'Free your mind' :