donderdag 26 april 2012

@HeroBrinkman valt al(weer) door de mand

Gistermiddag kwam in de Tweede Kamer de "Regeling van Werkzaamheden" over de Kameragenda voor de komende dagen aan de orde. In deze agenda komen naast de begroting voor 2013 ook de stemmingen met betrekking tot behandelde nieuwe wetten op de agenda te staan (mits hier een kamermeerderheid voor is).

Dit is door de nieuwe politieke situatie cruciaal geworden aangezien de partijen zich nu niet meer aan een akkoord hoeven te houden. Zo kwam voor de PVV de belangrijke wijziging in de Wet inburgering ook aan de orde. 

Groenlinks opportunist Tofik Dibi dacht (zie fragment) hier even makkelijk van af te komen en deed direct een poging om deze vernieuwde wet maar gelijk als 'controversieel' te laten verklaren in de Kamer. Tja, als het aan Dibi en zijn extreem linkse kornuiten ligt dan heffen zij alle immigratie en inburgeringsregels vandaag nog op! Tot zijn grote verbazing zag Dibi dat naast VVD en uiteraard de PVV ook het CDA er niet voor was om deze nieuwe wet van tafel te vegen en wilden er gewoon een stemming voor laten plaats vinden. Zodoende is er nog een kans om deze wet, in de huidige politieke situatie door de Tweede Kamer heen te loodsen. Jammer he Dibi? Haha.

Maar wie was de grote afwezige in het huis van de democratie, tijdens deze belangrijke stemmingen? Onze grote nieuwe "volksheld" ... prrrroest.... Hero Brinkman! Deze malloot laat nu al verstek gaan in de Tweede Kamer op cruciale momenten in het landsbelang. Gelukkig kon de PVV nog rekenen op steun van Kees van der Staaij namens de SGP, om zodoende alsnog een kamermeerderheid te verwerven.
Dus .........bent u ook voor strenge(re) immigratieregels in dit land,  en wilt u kunnen vertrouwen op de politicus aan wie u uw stem heeft toevertrouwd? Stem dan na deze zomer op de:  'onafhankelijke HalalBurgerpartij ' van Hero Brinkman! Of deze partij kan natuurlijk ook nog een goede optie voor u zijn.


Vaarwel Hero!