vrijdag 17 augustus 2012

Badr blij met terugkeer Marokko


Geert Wilders is eigenlijk te goed voor draaideur crimineel Badr Hari. Hij pleit ervoor om Badr terug naar Marokko te sturen als hij veroordeeld wordt voor een moordaanslag en nog wat meer geweldsaanslagen. De linkse beschermheer van dit soort tuig staat natuurlijk gelijk op zijn achterste benen. "Ja maar, ja maar Badr is hier toch geboren? Die kan je toch niet terugsturen stomme Geert?" 

Ja maar, ja maar dit soort bevolkingsgroepen, die Nederland voortdurend verrijkenbezitten 2 paspoorten, dus als je 1 van die 2 paspoorten inneemt mogen jullie raden hoeveel er dan nog overblijft. Groenlinks terrorist Tofik Dibi die bezig is met zijn laatste maand in de Nederlandse politiek, maakt het helemaal bont: "Geert is weer bezig met racisme". Ja zo kennen we het reflectievermogen van de gemiddelde Marokkaan weer. De feiten omtrent het disproportionele geweld vanuit deze bevolkingsgroep mogen we niet over praten want dan ben je een 'racist'.

Maar zo te zien vindt Badr het helemaal niet erg om Nederland te verlaten hoor, hij voelt zich helemaal 1 met Marokko zoals de volgende afbeeldingenreeks illustreert of is dit nu ook  "racisme"???? Oeps....


Amsterdam: Lang leve Marokko!


Marokko ik hou van jou! 


Representing Maroc! 

                       Yo Marokko!
Marokko, mijn land!
Het Marokko 8 uur journaal.Ik wil alle trainers uit Nederland bedanken ..ohnee omhoog die Marokkaanse vlag!

Ministerie van Veiligheid Marokko


         Superman uit Marokko overgevlogen. 

Sommige beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Badr Hari is 1 met Marokko het moet geen straf voor hem zijn om naar het land te vertrekken waarvan de meeste Marokkanen zelfs nog met droge ogen van durven te beweren dat "alles beter daar is".

Estelle moet nog even nadenken of ze met Badr mee gaat.

  
Briljante manier van Geert om de verkiezingscampagne 2012 mee te beginnen.