woensdag 3 juli 2013

Imam: "Wilders heeft gelijk!"


Wilders zette het Marokkanenprobleem al eerder op de agenda maar toen was Nederland te klein. Volgens de linkse moraalridders, die altijd schuw zijn voor keiharde feiten en reële problemen, moeten we de mening van een 'racist' zoals Wilders niet aan willen horen. De feiten zijn echter dat Marokkanen disproportioneel de criminaliteitscijfers vertegenwoordigen in Nederland, Marokkanen altijd de hoofdrol spelen in het programma Opsporing Verzocht, Marokkanen bovengemiddeld veel druk zetten op onze sociale voorzieningen in Nederland en Marokkanen zich bovengemiddeld vaak afzetten tegen de Nederlandse maatschappij en beschaving.

Maar nu slaat het Marokkanenprobleem door, want niet alleen Nederlanders zijn slachtoffers van de Riffijnen uit de Marokkaanse gemeenschap, nee nu beginnen Marokkanen ook al Marokkanen te terroriseren dus nu is er opeens, plots wel sprake van een Marokkanenprobleem (de hypocrisie ten top)! Alhoewel er een duidelijk onderscheid te maken is want de Marokkanen die last hebben van Marokkaanse terreur zijn zware criminelen binnen het criminele circuit die onderling uitvechten hoeveel kilo coke er verkocht mag worden in hun wijk. Dus niet de alledaagse praktijk waar bijvoorbeeld een bejaarde Nederlandse mevrouw beroofd en mishandeld wordt van haar portemonnee op straat door een multiculturele 'verrijking' uit de Berberbergen van Marokko.

Marokkaanse imam Yassin Elforkani wil het Marokkanenprobleem nu ook op de agenda zetten en deed gisteren zijn verhaal bij Knevel en van de Brink (zie hieronder).  Wat de oplossing voor dit probleem is wist de imam ook niet concreet te vertellen maar het kwam er wel op neer dat die verschrikkelijke Geert Wilders toch geen ongelijk had en er maar eens kampen moeten om dit schorremorrie in op te sluiten. Yassin gaat in ieder geval  'de Marokkaanse gemeenschap' (oehhh rassiestiesss) bij elkaar brengen en van alles met hun bespreken in zijn moskee. Zo is de subsidie voor de dorpsgek Ibrahim Wijbenga (initiatiefnemer) voorlopig ook weer even zeker gesteld want hij is nu ook opeens geschokkeerd door al het geweld van al die Marokkanen. Het komt er op neer dat Wijbenga nu exact hetzelfde verhaal afdraait als wat hij in 2009 ook al deed, over precies hetzelfde probleem. Zullen we eens vragen wat 'jongerenwerker' Ibi allemaal bereikt heeft sindsdien?

Nu is het ook nog even wachten op extreem linkse (gesubsidieerde) online krantjes zoals de Joop.nl die deze 'racistische' en 'xenofobe' uitspraken van deze imam nader gaan 'analyseren'. Want het 'wegzetten van groepen mensen' moeten we natuurlijk niet willen in Nederland...toch? Oh wacht....
Update: Het kan nog "rassiessstissser", volgens criminoloog Jan Dirk de Jong zijn deze Marokkaanse gangsters ONT-ZET-TEND DOM!  (vanaf min. 37)