dinsdag 1 oktober 2013

Lucratief asielbeleid


U woont in een 3e wereldland en wil een eigen winkel beginnen en/of een leuk zakcentje ontvangen om royaal van te kunnen leven in een 3e wereldland. U stapt naar het de lokale Kamer van Koophandel en krijgt dan de volgende adviezen:

1. Vertrek met uw hele gezin richting Nederland en vraag daar asiel aan en stuur dan direct een mailtje naar SP vazal Sharon Gesthuizen.

2. Gooi uw identiteitspapieren zo snel mogelijk weg.

3. Tijdens de asielaanvraag krijgt u gratis een batterij asieladvocaten toegewezen.

4. Wordt uw asielaanvraag afgewezen door de Nederlandse overheid, dan begint het, dan gaat u onderhandelen en gratis procederen!

Maak kennis met de asielindustrie in Nederland. Dit is een industrie waar heel veel geld in om gaat, weliswaar het geld van de Nederlandse belastingbetaler maar ach een kniesoor die daar op let. De advocaten die voor deze mensen opkomen en ze verdedigen worden ook betaald door ons van de belastinggelden maar ach wat maakt het uit?!

Staatssecretaris Fred Teeven heeft uitgeprocedeerde asielzoekers van de Vluchtflat in Amsterdam onlangs 4.500 euro per persoon aangeboden om ze aan te moedigen terug te keren naar hun moederland. Al eerder kregen deze illegale criminelen 1.750 euro aangeboden om alsjeblieft Nederland te verlaten, maar hier gingen zij niet mee akkoord.

Rob Bezema van de Dienst Terugkeer en Vertrek in Ter Apel geeft toe dat het gewoon een kwestie van onderhandelen is. Een gezin durft zelfs 10.000 euro te eisen. De vreemdelingen worden niet alleen geld geboden. Zo kreeg een man die terug moest naar Nepal een pastamachine, zodat hij een restaurant kon openen. Een Angolese man kreeg een manicureset, om een schoonheidssalon te kunnen beginnen.

Deze Sinterkaasregeling is goedkoper dan illegalen maandenlang te moeten opvangen. Dat kan kloppen maar de opvang en toelatingsregeling moet op de schop door bijvoorbeeld illegaliteit strafbaar te stellen. Voor alle duidelijkheid, want de links socialisten zitten dit artikel nu natuurlijk met rollende tranen over hun wangen te lezen; een uitgeprocedeerde asielzoeker kan veilig terugkeren naar land van herkomst! Tyraps om hun polsen doen en direct deporteren naar land van herkomst na aankomst hier in Nederland zonder geldige identiteitspapieren. Dit is veel goedkoper en humaner (in onzekerheid moeten leven is a bitch!), helaas kunnen we de terugreiskosten dan niet verhalen op deze gelukzoekers, het zij zo.

Er schijnt een partij te zijn die de grenzen wil sluiten voor gelukzoekers, kinderenpardon(nen) afwijst, waarschuwt voor een aanzuigende werking van asielzoekers in Nederland en illegaliteit strafbaar wil stellen. Begrijpt u deze partij nu weer een beetje beter?

Quintin