woensdag 27 juni 2012

@Tofikdibi gedoogd PEDOFIELEN!

Na een lange strijd om de kindersex-aanbidders-verhandelaars-psychopaten-TBS vereniging Martijn te verbieden heeft de rechter vandaag een zeer verstandig vonnis uitgesproken in de rechtbank: pedofielenvereninging Martijn is nu verboden en ontbonden. Zeer terecht.

Maar de scheefwoner van Groenlinks Dibi, is het hier niet mee eens!

notabene wat nu wettelijk verboden is moet volgens Dibi gewoon wettelijk kunnen. 

Volgens Dibi moeten we dit soort misselijkmakende verenigingen niet verbieden, want stel je voor dat ze  nu "ondergronds" gaan. Tsja Dibi, alsof ze dit nog niet deden toen deze walgelijke vereniging nog niet verboden was zeker? Wereldvreemde faalhaas.

Kijk eens naar de uitleg van de rechtbank:

Volgens de rechtbank is wat Martijn doet, zegt en uitdraagt over seksueel contact tussen volwassenen en kinderen in strijd met de algemeen aanvaarde normen en waarden die in de Nederlandse maatschappij gelden.

De leden streven naar seksueel contact met kinderen en dit druist in tegen de rechtsorde.


Laten we hopen dat dit een van de laatste stuiptrekkingen is van de doorgeslagen tolerantie van links, wat ons land al veel schade heeft toegebracht. Of zou het zo kunnen zijn dat het Dibi dwarszit dat een uitgesproken PVV sympathisant weer een slag gewonnen heeft? Met deze levensgevaarlijke beroepsclown is alles mogelijk. Nog even de dagen aftellen tot aan 12 September dus.