woensdag 7 december 2011

Pedoprofeet Mohammed

Een paar achterlijke moslims die het haatpaleis 'As Soennah" besturen in Den-Haag, willen een imam uit Marokko over laten komen.

Reden hiervoor is dat de verbouwing van deze haathut klaar is en dit insjallah.... gevierd moet worden.

Lekker onder elkaar in het Marokkaans keuvelen over de islam. Dat de Nederlandse belastingbetaler mee heeft geholpen aan deze verbouwing isse nie belangrijk natuurlijk. De wil van God...je weet zelluf. Zo worden ook andere activiteiten van hun achterlijke ideologie gesubsidieerd door de Nederlandse belastingbetaler.

Moslimbroeder Marcouch van de PvdA trok eerder deze week al aan bel omdat deze Marokkaanse imam gedeelten uit de Quran in Marokko had uitgesproken in de vorm van een Fatwa. Deze imam baseerde zich op passage's uit heilige, islamitische vodjes die vertellen dat een huwelijk en sex met minderjarigen heel normaal is. Zo had de oppermoslim Mohammed (volgens moslims het enige zuivere, nobele mens die ooit heeft geleefd) ook als oude man van 55 jaar sex met Aicha toen zij 9 jaar was. Nee, dit is geen 'haatzaaien' van de PVV ofzo...dit staat allemaal letterlijk beschreven in de AhadithProfeet Mo heeft hierdoor ook de bedenkelijke eer dat hij wel eens de eerste pedofiel op aarde zou kunnen zijn.

Ook in de overleveringen van allah (tzmh) zoals beschreven in de Quran, staan bedenkelijke passage's over het verkrachten van kinderen. Neem bijvoorbeeld eens Surah 65:1,4: 

Moslim van 112 jaar trouwt met 17 jarig meisje.
"O Profeet, als jullie van de vrouwen scheiden, scheidt dan van hen met inachtneming van hun perioden, en berekent de perioden (precies) ...En voor hen die (gezien hun leeftijd) onzeker zij omtrent de menstruatie van jullie vrouwen; als jullie (mannen) twijfelen is hun wachttijd drie maanden. En  hen die nog geen menstruatie hebben. Voor hen die zwanger zijn geldt de wachttijd totdat zij hebben gebaard wat zij dragen" 

Tja, 3x raden hoe oud meisjes zijn die nog geen menstruatie hebben. 

De beschermengeltjes van de islam op de linkerflank horen wij nu natuurlijk al denken (voor zover dit nog mogelijk is);

"En al dat kindermisbruik binnen de Katholieke Kerk dan"?

De bekende tactiek; focus verleggen zodat we het niet meer hebben over het lijdende voorwerp in casu.

Alsof wij deze zieke mensen niet aanpakken en alsof vertegenwoordigers van het Christelijke geloof dit niet afkeuren. Natuurlijk keuren gelukkig ook genoeg moslims deze idioterie uit hun sprookjesboek de Quran af, echter het grote verschil zit hem in oorzaak en gevolg. Geen Christelijke profeet of passage uit hun heilige boek die sex of een huwelijk met minderjarigen voorschrijft of aanmoedigt. En daar zit hem dus het essentiële verschil in want de eerste moslim/pedofiel (het enige perfecte mens, aldus de islam) op aarde schreef dit wel voor.

Top natuurlijk dat PvdA-er Marcouch  nu indirect net zoals Wilders pleit om sommige bladzijden uit de heilige Quran te verscheuren. Dibi niet, want als het over moslims gaat is vrijheid van meningsuiting voor hem opeens wel heel belangrijk, hij vindt het zelfs "vrijzinnig" zo'n pedo-imam.

Tijdens de conferentie zorgt de As Soennahmoskee uiteraard ook voor callgirls en escort meisjes!

Deze middag wordt de Tweede Kamer middels een brief geïnformeerd of en wanneer een debat gaat plaatsvinden m.b.t. het verstrekken van een visum aan deze pedo imam.  Merkwaardig genoeg vindt een raadslid van de "Islam-Democraten" in de gemeente Den-Haag, deze discussie goede reclame voor de As Soennah moskee in Den-Haag. Het is maar wat je "goede reclame" noemt (SIC FUCK).

*NB Voor de zwevende islamkenner die stelt dat bovenstaand Quranvers niet klopt verzoek ik aan te kloppen bij de imam in kwestie en de rest van het Midden-Oosten te verlichten met hun uitleg over de Surah zoals te vinden in de Quran. Succes.