vrijdag 8 februari 2013

Moslimracisten: blanken oprotten uit de moskee!


Vader (Mohammed) en zoon (Najib) willen wat meer positieve berichten over de islam in beeld brengen. Al die leugens van die stomme Geert Wilders...wollah die zijn te erg! 

Daarom nemen ze een cameraploeg mee naar de moskee (Amsterdam) waarin zij gaan bidden. Vader Mohammed is nog een beetje terughoudend, maar als de cameraploeg zich aan de regels houdt, wollah dan iesj goed. 

De imam van de moskee kijkt eerst bedenkelijk als hij de cameraploeg de gebedsruimte binnen ziet lopen, maar hij laat zich niet afleiden tijdens het gebed. Na het gebed echter breekt de hel in de moskee los, waarin het toch al erg warm was.

De tolerante imam, die het meest vredelievende geloof ter wereld vertegenwoordigt, gaat na het gebed direct verhaal halen bij vader Mohammed. Al snel wordt duidelijk dat de iman niet gediend is van het feit  dat Mohammed een paar blanken mee heb durven nemen in het heilige huis van allah (terreur zij met hem). 
Tot zover de "positieve berichten" over de islam.

En mochten die blanke Nederlanders het dan ook nog in hun hoofd halen om te gaan klagen over gegammel van de islamitische gebedsoproepen in hun straat, dan moeten die Nederlanders daar maar aan wennen. Moslims moeten zich namelijk thuisvoelen in Nederland, de oorspronkelijke bewoners van dit land moeten zich steeds minder thuis voelen in hun eigen land en mogen ongezien de tyfus krijgen!

Allah Akbar ....vinger na vinger...stapje voor stapje.

Quintin