maandag 17 oktober 2011

Nu sneller toedeledokie!

Minister Leers in dienst van de PVV, wil zoals overeengekomen met deze partij de asielprocedure flink verkorten. Hij wil voorkomen dat asielzoekers in de toekomst nog jarenlang kunnen procederen door aanvraag op aanvraag te stapelen.

Afgewezen asielzoekers worden nu meteen overgedragen aan de Dienst Terugkeer en Vertrek. Wie hierna nog een aanvraag indient, mag de uitslag bovendien niet meer in Nederland afwachten. Dit moet de prikkel om door te procederen wegnemen.

Is dit een teken aan de wand dat de gewortelde invloed van de PvdA "socialisten" in deze industrie steeds minder wordt? Het ziet er wel naar uit, weer een verkiezingsbelofte die nagekomen wordt.

Dit paradepaardje van de PVV (de partij die volgens links helemaal niks uit zijn partijprogramma waar kan maken..GAAP!) wordt nu sinds het begin van dit jaar al in praktijk gebracht en Minister Leers verklapte gisteren in het programma Binnenhof dat in de eerste helft van 2011 nog 29 procent uitsluitsel kreeg binnen acht dagen en dit percentage reeds is gestegen naar 54 procent.

Er wordt ook een mokerslag aan de gesubsidieerde, linkse asieladvocatuur uitgedeeld. Deze advocaten leven van eindeloze vervolgprocedures voor asiel over de rug van asielzoekers. Deze advocaten van de linkse kerk krijgen nu alleen nog subsidie voor de eerste aanvraag, als zij vervolgens tegen een afgewezen verzoek in beroep willen gaan moeten zij dit nu op no cure no fee basis gaan doen. Dit scheelt de Nederlandse belastingbetaler weer een hoop geld.

Minister van Integratie en Asiel heeft zojuist zijn brief aan de Tweede Kamer gepubliceerd. Alle (wets-) wijzigingen in de verbeterde asielprocedure en resultaten staan hierin beschreven.

Voor alle linkse roeptoeters die sprookjes verkondigen dat de PVV helemaal niets voor elkaar krijgt met deze gedoogconstructie, die raad ik aan om hoofdstuk 1 uit het gedoogakkoord (nog) eens te gaan lezen, deze heet "immigratie". Dan kan niemand er meer omheen dat deze immigratiehervormingen, letterlijk uit dit akkoord vandaan komen.

En voordat de linkse CDA vleugel of gefrustreerde CDA mastodonten weer huilie huilie gaan doen dat het allemaal 'onmenselijk' is, er meer 'mededogen' moet komen en dit beleid helemaal niet 'Christelijk' is..or whatever. Die krijgen dit op hun verontwaardigde neusje gedrukt! Nederland kan niet de hele wereld herbergen en onderhouden, het moet eens een keer afgelopen zijn.En Mauro? Die is helaas slachtoffer geworden van jarenlang slap, links onmenselijk asielbeleid. Hij heeft nu reeds duidelijkeid gekregen over zijn lot, na 8 jaar! Toedeledokie! Hij mag Angola nu gaan verrijken en zich herenigen met zijn moeder.