vrijdag 2 september 2011

Haatzaaien kan je leren!

Reactie op het plan van Joop cartoonist Adriaan Soeterbroek!


                                               Gemaakt zonder subsidie

Dat de website Joop.nl naast subsidie draait op de obsessie die Geert Wilders heet, was al een tijdje duidelijk. En dat de cartoonist van deze website: Adriaan Soeterbroek, bijna niks anders uit zijn tekenpen kan krijgen dan zijn blinde haat voor Geert Wilders, was ook al langer bekend. Iedereen kent immiddels deze intens, zieke tekening van patient Soeterbroek: Wilders die een Nazi kampbeul moet voorstellen en moslims de gaskamer in begeleidt.

Dit schijnt allemaal 'satire' te zijn, allemaal gedoogd door Vara malloot Fransciso Jole. Vandaag kreeg deze zelfde 'cartoonist' (proest) het voor elkaar om zijn ultieme natte droom te tekenen en te publiceren op fascisten website Joop.nl.: Geert Wilders die dood op de grond ligt, vermoord middels een schaar van Koningin Beatrix. En dat niet eens naar aanleiding van een uitspraak over moslims! 

Nou in dit geval zal een kogel door de lege huls (hoofd) van Soeterbroek dan ook wel erg grappig zijn. Of niet? Ik hoop dat er door deze tekening (inzet) nu misschien eens een lichtje gaat branden in dat rare hoofd van Adriaan Soeterbroek. 

Wat mij betreft mag meneer Wilders deze haatzaaiende totaalmalloot nu toch wel eens juridisch gaan vervolgen! Wij weten allemaal dat Wilders de vrijheid van meningsuiting erg hoog in het vaandel heeft staan, echter wat mij betreft mag hij zijn gladde rug nu wel eens een keertje uit gaan zetten.

Stop met het gedogen van het links fascisme. Fortuyn is kennelijk nog niet genoeg!

De natte droom van Soeterbroek

Update 19.00 uur. Deze 'spiegel' kan de bewuste cartoonist dus niet aan. In plaats van het bovenstaande op een normale manier te relativeren gaat meneer Soeterbroek nu dus aangifte doen doen i.v.m. bovenstaande cartoon. Kan het nog hypocrieter? Ik kan echt niet wachten op een rechtszaak, mocht het OM meegaan in deze linkse waanzin!

Update 19.01 uur. Het was dus wel een 'grapje'. 

Update 20.45 uur: Geert Wilders gaat subsidiekraan dicht draaien van dit fascisten broeinest van de Vara.

Update 1-09: Van Jole valt door de mand in reactie Pownews