dinsdag 30 juli 2013

Wilders heeft het fout! #vogelaarwijken

We gaan even terugvliegen naar februari 2009. Een hilarisch stukje PvdA naïviteit van Minister Eberhard van der Laan destijds, die Wilders even uitnodigde om mee te gaan op bezoek in een Vogelaarswijk.

Wilders prikte al vanaf dag 1 door de naïeve PvdA filosofie heen, waar Fortuyn al weer iets eerder doorheen prikte: eindeloos geld storten in een bodemloze put gaat niets oplossen!Zeg het me maar Ali hoeveel geld wil je van me hebben?

Ella Vogelaar wilde miljoenen pompen in het verbeteren van veertig achterstandswijken (de ergste) in Nederland (u weet wel: de wijken waar de concentratie van allochtonen zeer hoog is). De naam veranderde in Prachtwijken of Krachtwijken om het toekomstvisioen van de maakbare samenleving elan te geven (o.a. de islam laten wortelen in onze samenleving).

Even terug naar de uitlatingen van Van der Laan begin 2009 richting Wilders: 

'Volgens Wilders zijn de subsidiestromen naar deze wijken weggegooid geld en is het een toonbeeld van 'een linkse hobby'. 

Nu dik 4 jaar later gaan we deze uitspraak eens even ontleden:

 'Volgens Wilders zijn de subsidiestromen naar deze wijken weggegooid geld'

Hmmm wat een visionair is die Wilders toch.  

'en is het een toonbeeld van een linkse hobby'. 

Deze linkse hobby om de leefomgeving van allochtone medelanders en de resterende autochtonen daar nog aanwezig prettiger te maken, kostte de belastingbetaler een dikke MILJARD euroEen toonbeeld van een linkse hobby? Eens kijken: er is blind subsidie in gepompt en het heeft de maatschappij uiteindelijk weer niets opgeleverd. Dit was dus ook weer een voorspellende voltreffer van Wilders.  

Vooral blijven geloven in al die 'goede oplossingen' van de PvdA en blijven geloven dat de PVV geen oplossingen heeft mensen, zo komen we er wel! KNETTERGEK!