maandag 23 september 2013

Stemt een Nazi PVV?

Oh oh oh de links wanhopigen hebben weer iets uit hun hoge hoed getoverd om Geert Wilders (en dus de PVV) mee te demoniseren.

Nadat Hansie wat foto's had gevonden van afgelopen zaterdag, waarin een jongetje naar zijn oma zwaaide op het Koekamp en hij een paar juichende mensen had bekeken in een video-opname op zoek naar een zo gestrekt mogelijke arm (frame voor frame) en dit uiteindelijk eindigde in een mislukking, heeft KAFKA Hansie toch nog een dubieuze 'Hitlergroet foto' ergens vandaan getoverd.

Een close up (zoom in) van iemand, die naar het schijnt de Hitlergroet uitbrengt. Er is echter geen enkel bewijs gegeven (weinig beeld van de omgeving op die foto) dat dit zich werkelijk afgelopen zaterdag tijdens de PVV manifestatie afspeelde, want ik zie Fleur Agema of Geert Wilders er niet naast staan en ook de bekende protestborden en ballonnen zijn totaal uit het zicht op die foto van KAFKA/ AFA. Waarom toch zo'n beperkte close-up?

Je ziet op de foto de man met pet op wel naast wat Geuzenvlaggen staan (rechts op de foto zie je nog net een stukje oranje van een vlag). Het is bekend dat er een klein groepje mensen aanwezig waren met de Geuzenvlag tijdens de PVV manifestatie op het Koekamp. Maar ik zie hier nergens een man met een Nike pet tussen staan. Ook de blonde man met groene jas en rugzak op de Hitlergroet foto van KAFKA is opeens verdwenen uit het groepje Geuzenvlaggendragers, die daadwerkelijk aanwezig waren afgelopen zaterdag.

Waren er dan meer groepen Geuzenvlaggendragers aanwezig afgelopen zaterdag? Neen, er waren in totaal 6 Geuzenvlaggendragers (van de vereniging 'Voorpost') aanwezig, u mag dit feit bij twijfel weerleggen. Ik wens u veel succes.

Het 'bewijs' van KAFKA/AFA dat er een Hitlergroet werd uitgebracht tijdens de PVV manifestatie afgelopen zaterdag is dus zeer discutabel, verdacht en dit is dan het 'bewijs' voor het linkse smaldeel dat Geert Wilders een Nazi is en de PVV een Nazi beweging. Een man met een Nike petje op heeft dit even bewezen voor de linkse malloten in Nederland. De gevolgen voor het bedrijf Nike zijn uiteraard ook niet meer te overzien. Dit laten we dan ook even buitenwegen in deze.

Ik wil niet ontkennen dat er misschien wat Nationalisten aanwezig waren rond de PVV manifestatie, die aan het flyeren waren voor hun beweging. Mag dit? Mwah, volgens mij hebben zij hier alle recht toe in een vrij land. Maar werden deze flyers van de kaalkopjes massaal aangenomen door de aanwezige PVV stemmers daar? Ik heb hier ook geen enkel bewijs voor gezien, zelfs niet gemanipuleerd bewijs, terwijl de professionele fotocamera's van de KAFKA en AFA fanatiekelingen met 100% zekerheid een video-opname functie bezitten.


Extremist Jaap van Beek verzorgde zaterdag de foto's voor AFA

Helaas trapt het CIDI wel in dit links fascistische propaganda spelletje (met ook geen enkel toegevoegd bewijs op een filmpje na waar je ook niemand een Hitlergroet in ziet doen). Het CIDI wil nu dat Geert Wilders afstand doet van neo-fascisten.  Moet Wilders hier dan afstand van nemen? Nee dat moet niet, echter desgevraagd doet hij dit dus wel. Wat kan hij nog meer doen?

Maar nu even terug naar de vraagstelling van dit artikel: stemt een Nazi PVV? Niet dus! Nooit dus! Wilders wordt door de neo-fascisten gezien als 'een Jodenknecht' die samenwerkt met die verschrikkelijke Joden.  Ik ken wel 3 groeperingen in Nederland die zwaar tegen Joden en anti Israel zijn. Dit zijn de linksmenschen met hun Palestina sjaaltjes om, moslims en neo-fascisten.

En ook de Nederlandse leden op de neo-fascistische webstek Stormfront stemmen liever nog op de PvdA dan dat zij ooit PVV zouden gaan stemmen:

Moet de PvdA hier nu ook afstand van nemen meneertje Pechtold? 

De bekendste en meest uitgesproken neo-fascist Stefan Wijkamp is ook erg uitgesproken over de PVV. In het filmpje hieronder (daterend uit 2010)  staat Stefan voor de camera na een rechtszaak over een Nazi bijeenkomst in Nieuw-Scheemda. De journalist doet zijn best om Stefan aan de PVV te koppelen maar helaas voor de journalist mislukt dit.  De NVU waar Stefan in 2010 nog lid van was adviseerde zelfs om landelijk voor de socialisten van de SP te stemmen.

Nee dit is geen cabaret!

Usio conclusio: Neo fascisten moeten niets van de PVV hebben! En hun poging om wat zieltjes te winnen tijdens het PVV protest eindigde ook in een grote deceptie.


Links fascisme in vol ornaat en hun ultieme doel.