dinsdag 10 september 2013

De afgang van labiele #ArnoudvanDoorn

Hoe labiel zijn je leven beïnvloed. Je gevoelens gaan alle kanten op, alles is prima, of alles is negatief. Je hebt ontzettende moeite je emoties onder controle te houden. Als het je al lukt. Je hebt vaak last van huilbuien. Je barst vaak in tranen uit. Door het minste of geringste kan je helemaal in de put zitten of heel heftig reageren. 

Mensen met borderline kunnen af en toe de weg kwijt zijn, voor een bepaalde tijd niet meer in de realiteit leven. Het lijkt dan alsof zij zichzelf in een film zien acteren. Dissociatie is een vluchtmechanisme om de emoties onder controle te houden. Het treedt meestal op als de stress te veel wordt.

Met deze achtergrondinfo over labiele en verdwaalde zielen bekijken we even naar het patroon van instabiele clusters in het leven van Arnoud van Doorn in de afgelopen 3 jaar. 


In 2010:

Supporter van de meest islam kritische partij van Nederland: de PVV

In 2011:

Supporter van de Tempeliers
Dit leverde Arnoudje en zijn kinderen destijds overigens veel bedreigingen op uit de hoek van de extreem linkse Volkertfanclubs.

14 december 2011: Vice-fractievoorzitter Arnoud van Doorn wordt door de PVV uit hun fractie gezet en Arnoudje gaat zelfstandig in de gemeenteraad verder.


In 2012:

Supporter van Israel:
Uiteraard moet de AIVD een supporter van Israel 'in de gaten houden' van extreem linkse clowns zoals de PvdA voorlichter Kaj Leers.  Maar nu gekke Arnoudje van Nederland een islamitische staat wil maken is de hypocriete landverrader Kaj Leers opeens opvallend stil.In 2013:

Supporter van een pedofiele nepprofeet uit Mekka


2014 >

Supporter van de Boeddhisten of....?
Zoals u hierboven ziet heeft Arnoudje in de afgelopen jaren flink wat sprongen gemaakt van het ene uiterste naar het andere en dit allemaal in zeer korte tijd. Deze labiele mafkees gaat ook geen succes maken van de nieuwe (zoveelste) landelijke moslimpartij.  Dit is geen wensdenken van een PVV stemmer maar gebaseerd op feiten uit het verleden, en het gegeven dat onderlinge samenwerking tussen moslims altijd in een faillissement eindigt. In casu de islam weet de nieuwe moslimbroeder Arnoud zelf niet eens zo veel over de islam. 

In onderstaand filmpje wordt de dorpsgek Arnoud even flink gefileerd n.a.v. zijn bezoek bij Knevel en van de Brink: 

Wij wensen Arnoud van Doorn voor de rest veel beterschap toe.


Update 11-09-2013: Na aankondiging van Arnoudje om een nieuwe politieke partij te lanceren, is hij er toch nog niet helemaal zeker van dat moslims democratisch mogen stemmen volgens de leer van de islam. 
Update 13-09-2013: Arnoudje wordt vervolgd om schending ambtsgeheim, het hebben van alarmpistool en medeplegen diefstal stadhuis.