maandag 23 september 2013

Het fiasco van beroepshaatzaaiers #AFA


20.000 flyers verspreiden, honderden posters plakken door heel het land en dit resulteerde dan uiteindelijk in maximaal 30 demonstranten van de AFA (de lokale zwervers niet  meegeteld) afgelopen zaterdag als 'tegendemonstratie' tegen de 'racistische' (lol) PVV, waarvoor wel een overweldigende opkomst was die alle verwachtingen te boven ging.  De Anti-Fascistische Actie (AFA) kan zich beter Zinloze Actie gaan noemen. Vorige week verloor de AFA een kort geding bij de Haagse rechtbank. Dan maar demonstreren op het Spui. Een groot plein met amper betogers. Dat dat niet goed is voor de beeldvorming deert de anti’s niet. Ze hadden beter met z’n allen in de achtertuin van KAFKA-kopstuk Hans van Drunen kunnen staan. Dan stond het tenminste nog vol. 

Zitten er dan echt geen mensen met hersencellen meer bij de AFA? 20.000 flyers om mensen op te roepen, om Marokkanen en hooligans op te stoken. Wat een fiasco.

Lange tijd is niets vernomen van de AFA. Het leek of deze gewelddadige club op sterven na dood was. De laatste tijd lijkt er weer wat leven in te zitten. Klaarblijkelijk hebben mensen zo’n zinloos leven dat de AFA nog beter is. Maar goed, in een vuilnisbelt zit ook leven. De antifascistische beweging heeft een serieus imagoprobleem. En terecht. Ook bij deze demonstratie werden weer voorbijgangers aangevallen. De AFA is een kleine linkse troep vervult van haat. Enkele voorbijgangers bleven staan bij het bonte gezelschap. Net zoals je blijft staan als er een optocht is van circusdieren. De AFA houdt niet van nieuwsgierige blikken (op een demo..) en viel de jongeren aan. Die werden vervolgens door de politie opgepakt en afgevoerd. De omgekeerde wereld!


"Nazi's Raus" aldus de schuimbekkende AFA Nazi's

Na de demonstratie van de PVV in Den Haag werkte KAFKA tot diep in de nacht door om de foto’s te selecteren en een artikeltje te schrijven. Zoals we van hen gewend zijn is dit artikel niet gespeend van de nodige fouten en de nodige suggestieve foto’s en teksten. Het is te merken dat KAFKA nu zit in een fase tussen de vergrijsde harde kern en de paar nieuwelingen. De illegale bestanden van Hans van Drunen zijn blijkbaar niet heel toegankelijk, dan wel betrouwbaar. Overigens gaat binnen het AFA-circuit het gerucht  rond dat Hans van Drunen depressief (hebben meer linksmenschen last van) is vanwege prostaatproblemen (en vermoedelijk de peilingen van de PVV van de afgelopen 9 maanden). Dit leidt kennelijk tot de vele fouten. Zo werd een jongen die naar zijn oma zwaaide door KAFKA beschuldigd van het brengen van de Hitlergroet. Och arme KAFKA. De foto’s werden overigens onder andere gemaakt door Tim Vlaarbeek en Leidenaar Jaap van Beek (pareltje uit Groenlinks huize)

Hallo Japie, jij ook hier?

Het Plein voor het gebouw van de Tweede Kamer vormde het decor voor een andere antifascistische manifestatie. De leiding van deze demo heet klaarblijkelijk de kunst afgekeken van Fidel Castro. Urenlang werden de weinige demonstranten verveeld met haattoespraken. Het leek wel of alle 30 demonstranten een praatje mocht houden. De linkse psychopaat Joke ‘Kaviaar’ Kuyt was ook weer even vrijgelaten uit haar kliniek nadat zij eerder 4 maanden in een cel had vastgezeten wegens opruiing. Joke zorgde wel voor de nodige lachers op de omringende terrassen. Het armoedige groepje AFA demonstranten werd door de politie afgeschermd van een flinke groep ADO-supporters. Die hadden duidelijk weinig op met het gemaskerd bal van de antifa (die overwegend uit Ajax-hooligans bestaat). ‘Het is genoeg’, ‘het is genoeg’ krijste een hysterisch wijf door de microfoon. Weer waren de reacties niet van de lucht op de terrassen. Mensen verslikten zich bijna in hun biertje. Urenlang gegil door de microfoon, communistische symbolen op de jassen, zwarte kleding, sjaals, hanenkammen, drugs- en alcoholgebruik; dit is de antifascistische beweging vandaag de dag. De PVV van Geert Wilders kan met recht een bredere volksbeweging worden genoemd. Daar lopen de arbeiders rond, de mensen die wel Nederland maken. Daar komen de mensen wel voor op straat. Bij de demonstratie van de PVV waren overigens meer kleurlingen aanwezig dan ooit bij de antifascisten te zien zijn geweest. De manifestatie van de anti’s werd door maar liefst 22 organisaties (!) ondersteund. Iedere organisatie had dus gemiddeld één tot twee mensen afgevaardigd. Wij zijn onder de indruk (proest)!


Alle linkse haatzaaiers uit het AFA circus op het Plein.

We mogen gerust zijn. De tijd dat de antifascistische beweging een breed draagvlak had onder de bevolking is lang geleden. En als we het optreden van hen in Den Haag zien zal het nog lang duren voordat deze kliek serieus genomen wordt, al blijft het een eng fascistisch clubje die goed in de gaten gehouden wordt door de AIVD*Bovenstaand artikel is mede tot stand gekomen door onze vrienden van STOP ANTIFA!