woensdag 30 november 2011

SP: #PVV haalt nu al 30% van haar doelstellingen

Het blijft lachen met die eeuwige boeroepers van de SP aan de zijlijn. Hun selectieve verontwaardiging viert weer eens hoogtij.

Na dit opportunistisch, selectieve gebrabbel, doen de SP shagdraaiers nu in Limburg weer eens huilie huilie over de PVV. Volgens hun Wetenschappelijk Onderzoeksbureau "den Diederik Stapel", komt de PVV in Limburg 52 van de 79 verkiezingsbeloften niet na.

Zullen deze Einstein 'geleerden' uit de denktank van de Socialistische Pedofielen gedoogpartij nu zelf eigenlijk wel in de gaten hebben, dat zij hiermee dus bekend maken dat de PVV in slechts 1 jaar al meer dan 30% van hun verkiezingsbeloften waar hebben gemaakt in Limburg? Een applaus waard. Daar kunnen ze bij de SP nog een puntje aan zuigen. Of wil de SP nu duidelijk maken dat de PVV eigenlijk gewoon een democratische partij is, die ook compromissen moet sluiten in de coalitie van deze Provinciale Staat?

Het blijft lachen en de druiven voor links blijken met de dag zuurder te worden. Al wint de SP landelijk wel een aantal zetels in de peilingen, maar zullen deze opportunisten nu echt niet in de gaten hebben dat ze slechts wat virtuele zeteltjes uitruilen met de PvdA? Deze zetels kunnen net zo hard weer terugdruppelen naar de PvdA als zij bijvoorbeeld een nieuwe lijsttrekker hebben. Deze vliegende stemmers geven niet zo om de inhoud van de linkse politiek, de waan van de dag is wat telt.

De SP is nu ook niet echt een succes gebleken als zij veel zetels binnen halen. Toen Jan Marijnissen in 2006 met maar liefst 26 zetels in de Tweede Kamer terug kwam, heeft hij ook geen potten kunnen breken tegen het "neoliberalisme" vanuit de oppositie. Daarom zijn er van die 26 zetels slechts 15 zetels overgebleven in 2010.

Elke partij, of deze nu links of rechts is, weet als de SP echt hun beloftes na moet gaan komen het failliet van Nederland een feit is. En die SP tunnelvisionairen, die de PVV na slechts 1 jaar (of minder) al proberen af te rekenen op het nakomen van verkiezingsbeloftes, moeten zich eerst even afvragen wat de SP nu in de landelijke politiek allemaal heeft waar kunnen maken van al hun verkiezingsbeloftes in de afgelopen 20 jaar. Ehhhh eehhhh.

Misschien dat Willem hen op weg kan helpen?


Reactie Stassen, fractievoorzitter van PVV Limburg:

"Ik wens de SP veel succes met hun onderzoekje(s) en de bijbehorende tranen. Het wordt echter wel tijd dat de SP zich ook eens gaat inzetten waarvoor ze verkozen zijn: het belang van de Limburgse burgers, en niet alleen de PVV de maat willen nemen. Ik kan ze voorspellen dat, als de SP er voor kiest om zich continu als verontwaardigde protest partij op te stellen, Thijs Coppus ook na de volgende verkiezingen weinig anders voor Limburg kan doen dan het blijven inschenken van kommetjes tomatensoep."