vrijdag 22 juni 2012

Irak kwam 5,5 miljoen ophalen

De minister van immigratie Duski uit Irak, kwam deze week langs in Nederland. Minister Leers had hem uitgenodigd om de problemen te bespreken omtrent uitgeprocedeerde Irakese gelukzoekers, die maar niet terug willen keren naar hun land van herkomst.

De linkse asielindustrie doet er uiteraard alles aan om deze asielzoekers wijs te maken dat verzetten loont middels gesubsidieerd en langdurig beroep te doen op ons Nederlandsch rechtssysteem.
De minister uit Irak die mede dankzij Nederland bevrijdt is uit de dictatuur van wijlen dictator  Saddam Hoessein, stak een dikke middelvinger op naar minister Leers.

"Houdt die troep maar lekker hier en alles jullie het in jullie hoofd halen om onze eigen staatsburgers terug te sturen naar mijn land, doe er dan wel een FLINKE ZAK GELD bij"! Oké geen probleem contant of via een cheque? Maar, maar wilt u dan ook niet even kijken hoe het met uw staatsburgers gaat in Nederland meneer de minister? Oeps, dit schoot er even bij in door wat "organisatorische probleempjes".

Yeah right! Het ging deze minister helemaal niet om zijn mensen maar om de containers aan geld die Nederland zonder problemen aan hem meegeeft. Het is toch te gek voor woorden, ons land verkeerd in een langdurige economische crisis maar wij gaan wel even miljoenen doneren aan landen, die wij notabene zelf bevrijdt hebben in het verleden, om hun eigen bevolking terug te nemen.

Het wordt tijd dat wij eens geld gaan vragen aan landen die hun inwoners naar Nederland toe sturen om hun geluk hier te gaan zoeken.

Weet op wie u stemt 12-09!