dinsdag 4 september 2012

#PvdA kandidaat stelt zich voor #KiesKuzu

Zo dan, de PvdAllochtonen stijgt weer in de peilingen. De moslims kruipen waarschijnlijk weer terug naar deze partij nadat ze bijna op het vliegtuig waren gestapt om naar het islamitische 'paradijs' Afghanistan te vertrekken. Het kan verkeren allemaal.

Kandidaat kamerlid voor de PvdA: Tunahan Kuzu ('Kuzu' zal wel vertaling zijn voor 'blokhoofd' ofzo) staat op de 27e plaats op de kandidatenlijst, en als we de peilingen nu moeten geloven gaat Tunahan Blokhoofd kans maken om in de Tweede Kamer te komen van Nederland.

Blokhoofd heeft er weer zin in en heeft gelijk zijn persoonlijke campagnefilmpje op het net gegooid om zichzelf te promoten. Zijn oom kondigt hem aan en dan gooit hij zelf  een vlammend betoog eruit.

Mijn hobby's zijn: Turkije,  favoriet vakantieland: Turkije en in Nederland vertegenwoordig ik: Turkije

Ja inderdaad, volledig in het Turks dus. Beter kan de mislukte integratie weer niet aangetoond worden. En dat door een kandidaat kamerlid van de PvdA.

Maar beste meneer Blokhoofd, was dit niet tegen de nieuwe interne partijlijn die door de PvdA ingezet was nadat heel Rotterdam in 2010 vol gehangen werd met PvdA campagneposters voorgedrukt met Turkse brabbeltaal? 

Wanneer stopt de PvdA nu eens met het faciliteren van tweedeling in onze maatschappij?!


Onderonsje tussen Tunahan en de volledig ingeburgerde broeder Samsom.


Meer info over Tunahan Kuzu (vertaald door Hans Spekman


Update 4-09: Samsom: Het móet multicultureel!