vrijdag 7 december 2012

Bommen voor #Yassin

De oproep via twitter om hun vriend, broeder, soldaat Yassin vrij te laten resulteerde niet tot het gewenste resultaat (duh). 

'We' gaan nu dus over op stap 2: 'we' dreigen gewoon met een bommelding als Yassin niet binnen 12  uur vrijgelaten wordt.

Eén of andere 'belhamel' (zou toeval zijn als het een Marokkaan betreft) heeft een account @FreeYassinDardak op Twitter aangemaakt en zonder omweg Agent Don de Jong (Politie Amsterdam) opdracht gegeven om Yassin binnen 12 uur vrij te laten anders zou er een bom ontploffen op Amsterdam centraal station en hier zat geen woord Arabisch bij.
What's next? Hamas die zich ermee gaat bemoeien?

Wel opmerkelijk dat hier geen officieel mediabericht over terug te vinden is, over bijvoorbeeld de afhandeling van deze terroristische dreiging of waar deze terrorist is opgepakt. Centraal station Amsterdam is ook niet ontruimd, niets is hierover terug te lezen.

Volgens mij zijn ze weer bang dat sommige stellingen van sommigen politici alweer bevestigd gaan worden. Normaal gesproken is de Politie niet zo terughoudend met het oppakken van mensen die bommeldingen via Twitter de wereld insturen.

Is Justitie bang dat met het oppakken van deze wannabe terrorist weer een 'bom' in het #Marokkanenprobleem debat gaat ontploffen?

De 12 uur zijn ondertussen voorbij, er is gelukkig geen centraal station opgeblazen en de bewuste terrorist zit nog steeds lachend achter zijn computer en zijn moeder schenkt gezellig nog een bakkie thee voor hem in. Zo ver zijn we tegenwoordig doorgeschoten in politiek correct Nederland.