dinsdag 20 december 2011

Pardon Dibi?

Kindermisbruiker Tofik Dibi blijft maar doorgaan met zijn populistische emopolitiek om alle Maurootjes in Nederland te houden. Dit keer denkt hij met behulp van een petitie zijn democratisch afgewezen huilie huilie gedram door te kunnen drukken.

De gehele linkse Grachtengordel wordt er bij getrokken om aandacht voor zijn initiatief te genereren. Van Peter de Vries tot Jan Mulder, van Paul de Leeuw tot Rapper Appa....bekijk een keer de gemiddelde gastenlijst van 'De Wereld Draait Door' en je komt al een heel eind.

Bij elkaar opgeteld zijn het stuk voor stuk chronische Wildershaters. Daar is weinig bijzonder aan, want die heb je in de linkse Grachtengordel en/of de Vara kantine zo bij elkaar getrommeld natuurlijk. En het komt deze b-artiesten ook erg goed uit zo vlak voor kerst, want zij krijgen met dit cynische spel weer een kans om hun populariteit op te vijzelen.

Naam van Rapper Appa 'pronkt' op voorpagina Kinderpardon

Wel erg jammer dat Dibi weer eens door de mand valt omdat hij zich dan ook nog inlaat met de Marokkaanse haatzaaier en Wilders-bedreiger Rachid El Ghazoui aka Rapper Appa. Dat moet toch wel erg goede reclame zijn. Appa zal de natte droom van de meeste ondertekenaars hiermee wel hebben verwoord.

Ach, door alle aandacht en tranen zal deze petitie vast genoeg handtekeningen verzamelen. De petitie wordt dan overhandigd aan Minister Leers en ik voorspel dat Leers dan tegen het garnaaltje Dibi zegt: "Ik zal er goed naar kijken". Een plas en alles blijft zoals het was.

What's next Dibi? Een "We are the world" rap variant samen ingezongen met Rapper Appa en zijn mattie rapper Mosheb?


Tfoe Dibi..Tfoe!

Update 20-12: Linkse samenwerking fail deel 9,983450:  Kibbelen om Kinderpardon