donderdag 29 maart 2012

Tweet van het jaar!Het SP campagneteam stond gisteren al de rode ballonnen op te blazen. Pechtold etaleerde van Nederland 1 tot Nederland 3  bij de publieke omroepen weer eens zijn Wilders obsessie en vond dat het nu hoog tijd was voor nieuwe verkiezingen zodat 'een nieuw kabinet een nieuw slagvaardig beleid neer kan zetten' (LOL). Samsom vertelde gisteren dat ook zijn rode leger al klaar stond voor nieuwe verkiezingen. Iets over een 'doodlopende weg' die dit kabinet bewandelt, brabbelde Samsom hier en daar (LOL).

Ondertussen lachte Rutte zich rot gisteren om alle paniek en wishful thinking binnen de linkse kerk. Helaas kon Wilders niet gezellig naast Rutte op het terras aanschuiven ivm een bepaalde 'sfeer' die links heeft weten te creëren in ons land.

Zou het kabinet 'vallen' was tot aan vanmiddag de grote vraag voor de linkse kerk. Rond 13.00 uur vandaag deelde de RVD een zoveelste mokerslag uit aan de linkse rakkers. De onderhandelingen gaan, zoals verwacht, gewoon verder (scoop: Brinkman heeft formeel zijn steun voor beleid, op schrift vastgelegd = handtekening = formele meerderheid).

De druiven zijn weer zuur voor de linkse kerk. En Wilders gaf de onmachtige, wanhopige, linkse faaloppositie nog even een mooie trap na in een bericht van slechts 25 tekens! ;-)