donderdag 4 april 2013

#Marokkanendebat prequel

Snapshot uit de bekendste, wekelijkse Marokkaanse 'soap' in Nederland: Opsporing Verzocht

Eindelijk staat het Marokkanendebat dan vanavond op de politieke agenda. Dit gaat over een structureel Marokkanenprobleem in Nederland. De politiek correcte partijen struikelen allemaal alleen al over de titel van het debat. Want zo lijkt het net alsof het over Marokkanen gaat (duh), of de bekende linkse oneliner; "het zet mensen weg".

De cijfers liegen er niet om. De PVV had dit debat aangevraagd nadat een paar Marokkanen de grensrechter Nieuwenhuizen hadden doodgetrapt. De KNVB stelde een onderzoek in naar de geweldsincidenten in en rondom de amateur voetbalvelden en ook deze cijfers liegen er niet om. Overal steken de Marokkanen er met kop en schouders boven uit in de verkeerde statistieken.

In onderstaand filmpje een korte voorbeschouwing op het Marokkanendebat van vanavond (21.00 uur Politiek24.nl). Met meer duiding van het Marokkanen-, Turken-, Islamprobleem (eruit geknipt helaas). Over Marokkanen die geweld legitimeren vanuit hun 'religie'.  Een stotterende Turkse mevrouw van de PvdA die de PVV verwijt geen oplossingen te hebben (die in hun linkse straatje past!). Over het benoemen van het probleem en een heel scala aan oplossingen.Helaas is in dit NOS fragment professioneel gesneden in de stukken waarin Joram van Klaveren uitgebreid in gaat op de oplossingen zoals te zien was in "de orde van de dag" (niet meer online te vinden op NOS website). 

Na afloop van dit debat gaat de Nederlandse staatstelevisie uiteraard haar uiterste best doen het grote probleem te nuanceren, verdraaien en ontkennen.

Oh de padvindersclub Groenlinks, die zelf totaal kapot is gegaan door een intern Marokkanenprobleem, doet niet mee vanavond aan het debat. Dat is nou weer jammer zeg!Update 0:00:  Ik zal u alle linkse, oude bla-bla clichés maar besparen, hier de inbreng van Joram van Klaveren van de PVV.