zondag 15 juli 2012

WEG MET ONS!Geen discipline op school. Ouders die niet betrokken zijn bij hun kinderen, mede omdat zij de brieven van school niet kunnen lezen.  Structureel verzuim op school, hoge mate van uitval etc etc.

Maak kennis met de multiculturele successen in Nederland op diverse scholen.

De Rijksoverheid heeft onlangs het zoveelste faalproject ingezet om bovenstaande problemen van onze multiculturele samenleving in te dammen. Ouders van niet Westerse kopvodjes op het ROC college krijgen nu high class persoonlijke begeleiding met behulp van het "expertisecentrum ouderbetrokkenheid". Op deze manier wordt de culturele achtergrond behouden omdat dit expertisecentrum het niveau downgrade naar het (low) level van vader Mohamed. Zelfs de spreekruimte van het ROC wordt helemaal aangepast om een laagdrempelige benadering richting vader Mohammed in werking te zetten (check tafel). Verder krijgt vader Mohamed nu ook een gratis tolk er bij, zodat hij ook gewoon alles uitgelegd kan krijgen in de de taal van het land waaruit hij een jaartje of 40 geleden vertrokken is.Best zorgwekkend deze weg-met-ons mentaliteit van onze overheid. Mohamed maakt ons ook duidelijk; het is allemaal JULLIE schuld en niet van de fuck-you-Nederland mentaliteit van vader Mohamed zelf. Wij domme Nederlanders zijn de schuldigen dat dochter Fatima geen goede resultaten haalt op school.  "Als jullie goed doen dan jullie geen last van mij, maar als ik iedere keer hier kom en geen resultaat dan....dan ja" (zie filmpje).  Het is onze schuld dat wij geen brieven in het Arabisch naar vader Mohamed sturen zodat hij weet wat er allemaal op de school van Fatima afspeelt.

Als Mootje nu eens Nederlands had leren lezen in de afgelopen 40 jaar dat hij in ons land parasiteert en zijn kind had opgevoed als een volwaardig Nederlandse burger in plaats van in een kopvod te wikkelen en alle gebruiken van een achterlijke cultuur had meegegeven, dan had Fatima misschien nu veel meer succes zelfstandig kunnen boeken op school.

En wie betaalt dit peperdure islamiseringsproject van scholen weer? Juist!

Komt deze tweedeling van onze maatschappij nu door de PVV of komt dit door links gepamper en de achterlijke mentaliteit van niet Westerse allochtonen zelf?

U mag het zeggen.