dinsdag 24 juli 2012

'Drama' voor Wilders!

Ja mensen het is nu echt afgelopen met Wilders. Alweer!

Het gesubsidieerde online krantje voor links zwakzinnigen (pleonasme) kreeg vandaag spontaan een orgasme toen uit de kijkcijfers bleek dat slechts 132.000 mensen gisteren naar het programma "half 8 live" hadden gekeken. Het nieuwe programma van WNL waar Wilders ook te gast was.

"Kijkcijferdrama voor Wilders" jubelde de Joop vandaag. Alsof Wilders aandeelhouder van dit nieuwe programma is.

Toegegeven, 132.000 kijkers is nu niet echt een nieuw kijkcijferrecord ofzo. Maar de nuance dat het gisterenavond 28 graden was en dus minder mensen voor de televisie zitten te kijken dan normaal midden in de zomervakantie, dat ging er bij de extreem linkse psychopaat Francisco Jole (baas van Joop.nl) niet in!

Hoe durf je alleen al met zo'n nuance naar buiten te komen?  Eine Schande!


 "Noordkoreaanse"  berichtgeving, aldus Jole op Twitter

Bekijk ook die hilarische "updates" in het stuk van Jole.....er is nog maar "een enkele PVV aanhanger positief over het interview van Wilders".....LOL! 

Jammer dat de zieke geest van Jole in zijn updates er niet bij vermeld dat meer dan 91.000 mensen later op de avond de herhaling hadden teruggekeken op tv. En dat nu al meer dan 20.000 mensen online de herhaling hebben teruggekeken. In perspectief (vreemd woord voor de links gekkies): nog geen 7000 mensen hebben (tot nu toe) online het prime-time interview van Mark Rutte teruggekeken in het programma van Pauw en Witteman vorig jaar.  

We blijven lachen om de linkse stuiptrekkingen van Jole en zijn online gifbeker. Alleen zo jammer dat deze linkse hobby over de rug van de Nederlandse belastingbetaler wordt betaald. 
Teun vanuit de Costa del Sol, gaat het ook maar eens terugkijken.