donderdag 11 oktober 2012

#PVV verboten!

Timmermans in overleg met de rode leider

Volgens Frans Timmermans, ist die Socialdemokrazie de enige vorm van democratie die overeind mag blijven. Er moeten grenzen gesteld worden, naar Duits voorbeeld, met betrekking tot het toelaten van politieke partijen. "De PVV drijft af van de rechtstaat"...want ......want de PVV biedt geen mogelijkheid aan leden binnen hun partij. 

Is Fransje serieus of is Fransje nog een beetje gefrustreerd omdat hij dankzij de PVV die topfunctie in Europa niet kreeg? Voor het "aan banden leggen" van politieke partijen is nu juist democratie uitgevonden Herr Frans, dat doet het volk en niet de overheid zoals totalitaire FranSS zou willen.

En politieke partijen met een ledenconstructie zijn ook zo achterhaald.  Van elk lid geld vangen in ruil voor? In ruil voor helemaal niets. Er wordt leden wijs gemaakt dat zij op een democratische manier de partij van binnen uit kunnen veranderen. Dan mogen zij op partijbijeenkomsten "democratische" besluiten nemen. 

Kijk even terug naar het "democratische" proces binnen het CDA in 2010, waar de leden mochten stemmen voor of tegen de formatie met de gedoogconstructie met de PVV. Een groot congres werd georganiseerd waar circa 5000 leden bij aanwezig mochten zijn. 5000 leden, een minderheid van de in totaal dik 67.000 leden van het CDA destijds. En dan nog: 68% van de aanwezige leden koos voor de samenwerking terwijl de media zich tot in lengte van dagen heeft bezig gehouden met die 32% die tegen deze formatie kozen. Leuk hè die "partijdemocratie"?

Of kijk recent eens naar alle chaos binnen Groenlinks. Onder druk van het partijbestuur was de gekozen volksvertegenwoordiger Jolande Sap gedwongen om zelf op te stappen. Hadden de Groenlinks leden hier "democratisch" over besloten? Ja indirect wel,  zie wat er nu van deze "democratie" over bleef 4 maanden later. 

Partij democratie is een hoax en niet meer van deze tijd. Het is nu een middel voor de anti PVV huilebalken om de PVV steeds mee te slaan. Ze slaan echter in al hun wanhoop steeds harder mis. Nergens staat hoe mensen een partij moeten inrichten of leiden, dat is de keuze van de partij zelf waar de overheid verre van blijft. Als je de inrichting van de PVV niet bevalt heb je de volledige vrijheid om op een andere partij te stemmen.  Maar de linkse rakkers doen liever het spookbeeld levend houden alsof je dood geknuppeld wordt als je niet op de PVV zou willen stemmen, dan kunnen zij hun achterhaalde fascisme treurverhaaltjes nog een beetje in stand houden.

En met betrekking tot "het omarmen van elementen van de rechtsstaat". Dit klinkt ook weer zo hypocriet uit de mond van PvdA lid Frans Timmermans. Hij mag deze stelling eens uit gaan leggen aan al die PvdA burgemeesters in Nederland die weigeren om wetten uit te voeren die niet in het straatje passen van hun Links Socialistische Heilstaat.