donderdag 13 december 2012

Marokkaan mishandeld scheids


Slechts anderhalve week na de fatale mishandeling van grensrechter Richard Nieuwenhuizen, ging het dinsdagavond in Arnhem weer mis. Bij een oefenwedstrijd tussen de amateurs van MASV (4e klasse) en De Paasberg werd arbiter Rob Oldenhave nadat hij te horen had gekregen dat zijn "kkr moeder geneukt gaat worden" in het gezicht geslagen door een Marokkaan, maar dit laatste zal weer toeval zijn. 

De scheidsrechter gaf de speler van MASV de rode prent, waarop deze hem sloeg, meldt Omroep Gelderland. Gelukkig was de afloop vele malen beter, want Oldenhave raakte niet gewond. Wel meldde hij het incident bij de KNVB.

Vierdeklasser MASV was door de voetbalbond al voorwaardelijk uit de competitie gehaald. In september moest een wedstrijd tegen Spero gestaakt worden en het team was de afgelopen seizoenen vaker bij incidenten betrokken.

We wachten in spanning af hoe het linkse smaldeel dit nu weer gaat goedpraten en hoe de beschaafde Marokkaanse broeders van Abdel deze daad gaan duiden

En aangezien het team van MASV voor  > 80%  uit Marokkaanse spelers bestaat, moeten we het ook maar weer niet over een "Marokkanenprobleem" hebben natuurlijk. N.b.  de tanden van MASV speler Abel op bovenstaande foto, zijn niet... ik herhaal niet door de scheidsrechter eruit geslagen! Suikerfeest is de vermoedelijke dader in deze....#jwz

Update 14-12: Marokkaan in optima forma:  Speler ontkent slaan