zondag 9 december 2012

Tikkende moslimtijdbom in Frankrijk

In tijden van crisis beginnen de moslims in Frankrijk zich ook te roeren. Zij vinden het vreemd dat ze niet zo makkelijk aan een baan kunnen komen, dit terwijl zij geen woord Frans kunnen spreken.

Tja, dat ze dan tot in het oneindige werkloos blijven is dan de schuld van de Fransen en niet van hun zelf (Joop alert!) natuurlijk. Het bekende gedrag van (moslim)immigranten die te lui zijn om zichzelf aan te passen aan het land waarvoor zij zelf hebben gekozen om hun geluk in te gaan zoeken. Ze vinden het dan vreemd dat ze dan uiteindelijk kansloos in de sociale onderklasse belanden.

Dan is het  "hunnie schuld" en als dat geen indruk maakt dan trekken ze gewoon een 'blik discriminatie' open, worden de links 'socialisten' ook wakker en dan is de cirkel weer rond.

Tariq Yildiz heeft onderzoek gedaan naar moslims in Frankrijk die zich steeds agressiever beginnen te gedragen tegenover de ongelovige honden (native Franse inwoners). Hij heeft het allemaal van dichtbij meegemaakt en spreekt over een "tikkende tijdbom". De Fransen maken nu steeds meer kennis met een alles overheersende ideologie; ook wel "de islam" genoemd. En de autoriteiten in Frankrijk zijn blind voor dit probleem. Hmm dit verschijnsel komt erg bekend voor......

Russia Today maakte  recent een schokkende reportage over deze ontwikkelingen: