maandag 24 december 2012

Moslims wensen Wilders een fijne kerst toe ♡

Het moest maar eens afgelopen zijn met al die haat in Nederland. Dit vonden Samsom en Rutte voor de start van kabinet Rutte 2.

Er moesten meer bruggen worden geslagen tussen bevolkingsgroepen in Nederland en daar ging de socialistische partij PvdA wel even voor zorgen nu die guurrechtse PVV geen invloed meer had in de huidige coalitie.

Het blijkt niet erg veel effect te hebben, al die populistische linkse oneliners zoals "bruggen slaan" etc. Zo twee dagen voor Kerst krijgt Wilders flink wat 'vredelievende' verwensingen binnen van die kansrijke bevolkingsgroep, die al decennia lang blind gedoogd wordt door de linkse roeptoeters in ons land.


Een kleine selectie van wat 'incidentjes' (inclusief de nuanceringen eronder geschreven):


Erelid van de PKK Serdar Balci spreekt namens alle allochtonen in Nederland (dat scheelt toch weer een hoop tweets) en weet ondertussen al hoe het graf van Wilders eruit gaat zien. Rembrandt van Rijn zou jaloers zijn geweest op Wilders. 


Armeense vriend Joery wenst Wilders ook iets toe wat hij normaal voor niemand wenst. Wilders kan al die exclusieve wensen straks niet meer aan. 


'Marokko memes' baalt ervan dat het suikerfeest nog zo lang duurt voor de vredelievende islamaanhangers. Creatief als hij is verzint hij één dag voor Kerst toch nog even een nieuwe feestdag voor alle moslimengeltjes in Nederland. 


Mevrouw Berrak wenst Geert Wilders veel beveiliging toe deze kerst en concludeert dat hij zonder deze beveiliging allang dood was geweest. Dit komt waarschijnlijk door al die liefdespijlen die Berrak en haar geloofsgenoten op Wilders willen afschieten? 


Wat een gezegend mens is die  Wilders toch ook. Hij mag, ja echt, hij mag 'kk dood' van het moslimengeltje Khadir el Hadio-wifi

Een tactisch plan voor het geval dat Wilders tijdens kerst opeens voor de deur staat bij het vredelievende moslimkind Hamide Ook de familie van Wilders krijgt een vriendelijke kerstboodschap mee van het vredelievende moslimengeltje Anass

Wordt het niet eens hoog tijd om dit gewelddadige, haatzaaiende moslimprobleem in Nederland op te lossen? In 2013 weer een nieuw begin met nieuwe kansen. En vergeet niet: "verdraagzaamheid heeft ons land sterk gemaakt."Ho ho ho Merry Christmas everybody!
---------------------------------------------------