zaterdag 6 april 2013

#Marokkanenprobleem kostte al 32,7 miljoen


Het Marokkanenprobleem wat volgens links eigenlijk niet bestaat, of toch weer wel maar niet zo genoemd mag worden, kostte ons in de afgelopen 4 jaar al bijna 33 miljoen aan extra subsidiegelden.

We praten hier dan over de linkse 'oplossingen' om het Marokkanenprobleem op te lossen. U weet wel: straatcoaches, buurthuizen, buurtvaders, gezinscoaches (die ook Arabisch en Berbers kunnen praten) en velen zakken met thee. 33 miljoen euro is uitgedeeld aan 22 zogenaamde 'Marokkanengemeenten' (nee dit is niet een gemeente waar alleen maar Marokkanen wonen, erg stigmatiserend inderdaad, maar toch komt deze benaming uit een linkse subsidiekoker), besteed aan softe oplossingen van links, die na 4 jaar aanmodderen onze samenleving 0,000000 heeft opgeleverd.

We praten hier dan nog niet eens over de kosten van de schade wat dit Marokkanenprobleem onze samenleving heeft gekost en nog steeds kost, want dan komen er nog tientallen miljoenen bij.Als we de links doctrine er dan nog eens op los laten: "Ja maar, ja maar dit wordt veroorzaakt door Marokkanen die wonen in een achterstandswijk, dat is heel normaal als je in een achterstandswijk woont".

Ja het is inderdaad schandalig dat deze arme Marokkaanse jongeren in een achterstandswijk moeten wonen in Nederland. Dan is het heel normaal dat je dan buschauffeurs beroofd en mishandeld en alle autochtonen de wijk uit jaagt.

Maar ook aan deze achterstandswijken zijn miljoenen besteed (remember de Vogelaarswijken?), maar dit heeft ook allemaal niets opgeleverd. Alleen maar lachende Marokkanen met een dikke middelvinger richting de Nederlandse samenleving.

Eén van deze 22 Marokkanengemeenten in Nederland is Gouda. De 22 zogenaamde 'Marokkanengemeenten' kunnen zakken vol geld aanvragen bij de overheid als ze voldoen aan de volgende criteria:

- Aantal Marokkaanse inwoners in een bepaald leeftijdscategorie.
- Aantal verdachten bij Justitie met een Marokkaanse achtergrond.
- Bestuurlijke bereidheid om de problemen met Marokkanen (ssssssst niet over een 'Marokkanenprobleem' praten aub!) aan te pakken.

Eenvandaag besteedde gisteren aandacht aan de 'baten' van die miljoeneninvestering van de afgelopen jaren in de (Marokkanen)gemeente Gouda. Kijk en huiver en aanschouw het verraderlijke falen van de Nederlandse politiek:Deze reportage werd een dag uitgezonden na het Marokkanendebat in de Tweede Kamer. Een volledige Tweede Kamer die niets in te brengen had, op wat tranen van D66, SP, PvdA, VVD na over de benaming 'Marokkanendebat/probleem'.

Want de PVV zet volgens de linkse roedel in de Tweede Kamer alleen maar mensen weg in hun 'zijn' op deze manier. Dit is toch best wel tegenstrijdig als je dan wel miljoenen euro uitdeelt aan een specifiek probleem (Marokkanen) in diverse gemeenten.

De clown uit het circus van de SP; Sadet Karabulut  had helemaal de ultieme oplossing: we moeten het maar over een "kale mannenprobleem" gaan hebben i.p.v. een "Marokkanenprobleem".  Tja het is een aloude techniek van links als ze er inhoudelijk niet meer uitkomen, dan gaan ze de focus verleggen naar de vorm om de inhoud te ontwijken. Hoever laten we ons land nog verder afglijden in het linkse riool?