woensdag 26 oktober 2011

Mauro Enda Nawa

Het ziet ernaar uit dat Mauro Manuel zijn laatste voetbalwedstrijd met Tofik Dibi heeft gespeeld.

Zoals in 2007, 2009 en September 2011 ook al aan hem bekend werd gemaakt, maakt Minister Leers nu definitief een einde van de jarenlange onzekerheid waarin Mauro heeft moeten leven.

"Enda Nawa Mauro". Vaarwel Mauro.

Het is heel typisch dat de linkse roeptoeters nu weer de PVV cq. Wilders overal de schuld van proberen te geven mbt dit "racistische", "onmenselijke" besluit. De boter op het hoofd van de linkse roeptoeters zijn weer niet om aan te slepen. Zijn zij vergeten dat de PvdA staatssecretaris van Justitie Nebahat Albayrak in 2007 en in 2009 al aan Mauro bekend maakte dat hij ons land moest verlaten? Bekijk en lees hier. Ook na dit (zoveelste) besluit ging de linkse asielindustrie weer in hoger beroep en daarna nog een keer in hoger beroep (hoger beroep bij de Raad van State is zelfs gestrand).


Toelichting Leers op zijn besluit 26-10

Is de PVV nu verantwoordelijk voor de onduidelijkheid waarin Mauro jarenlang heeft moeten leven? Integendeel! De lange procedures waar o.a. Mauro slachtoffer van is geworden is nog een erfenis van decennia linkse politiek. Laten we blij zijn dat Leers in samenwerking met de PVV hier recent een einde aan heeft gemaakt, zodat toekomstige Mauro-achtige zaken onmogelijk worden.

Links denkt nu ook hoop te kunnen putten uit het CDA-congres die voor aanstaand weekend gepland staat. De naïviteit van links is werkelijk weer stuitend. Zelfs de meest anti PVV CDA'er Ernst Hirsch Ballin vertelde in 2009 ook al dat Mauro moest vertrekken BAM!Laten we dan nu na de #mauromoetblijven actie, maar een parachute-actie gaan bedenken voor ons aller Tweede Kamer hofnar; Tofik Dibi. Want Tofik Dibi zou zich aan het vliegtuig vast gaan ketenen als Mauro Nederland uitgezet wordt. Na de slappe zak Pechtold (hij zou Nederland gaan verlaten als de PVV regeringsinvloed zou krijgen) verwachten we van Tofik natuurlijk, dat hij wel zijn belofte na gaat komen.

Mauro is slachtoffer geworden van slechts één ding: een harteloze moeder die haar eigen zoon op het vliegtuig zet.


Enda Nawa.


Update 26-10: Morgen 27-10 om 16.00 uur spoeddebat inzake Mauro, met hoofdelijke stemming.
Update 27-10: Een dag na bovenstaand artikel is RTL nieuws ook wakker geworden: "Albayrak wees Mauro al eerder af"
Update 27-10:  Leers: "Mauro is geen schrijnende zaak"
Update 28-10:  Leers: "Besluit Mauro staat vast".