vrijdag 26 augustus 2011

De PvdA boevenbende rooft en verkracht

Zo, het was vandaag eens weer een 'leuk' nieuwsdagje rondom de boevenbende van de Partij van de Arbeid. U weet wel, de partij van de landverraders waarvan het allemaal "eerlijker" moet.

Als eerste vandaag het bericht van PvdA brekebeentje Aleid Wolfsen, die stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen  binnen heeft gehengeld door middel van verstrekking van absurde subsidies voor moslimvoer en feestjes. Allemaal op kosten van de Nederlandse belastingbetaler.

Later vandaag kwam een nog schokkender bericht binnen over een gemeenteraadslid van Spijkenisse (ook lid van de Pvda boevenbende) Wimpie Huizing (foto). Deze schoft wordt verdacht van ontucht met een minderjarig jongetje en het bezit van kinderpOrn. Zum kotzen! Wie is hier nu verantwoordelijk voor? De opruiende woorden van Job Cohen? Het PvdA partijprogramma die Huizing gelezen had?  Vragen, vragen, vragen.

Iedereen roept altijd wel moord en brand om die 'fascisten' van de #PVV, maar de echte verraders zitten bij de socialisten.

Zo consequent als @TofikDibi altijd handelt inzake 'spoeddebatten', presumeren wij dat Tofik deze criminele praktijken ook snel op de politieke agenda zal gaan zetten van de Tweede Kamer.

Wij wachten het allemaal rustig af. (Wat is het NOS journaal opvallend stil geweest vanavond omtrent deze PvdA praktijken....oh wacht, die houden zich natuurlijk liever bezig met boe geroep ..)