donderdag 25 augustus 2011

Geert Wilders 'boeeet' gewoon terug

Helmond staat in de landelijke belangstelling na een artikel van Arnold Karskens in de Pers. In het Brabantse Helmond willen bewoners knokploegen op gaan zetten om zich te kunnen beschermen tegen de terreur, veroorzaakt door Marokkaanse jongeren. Na mishandeling van ambulancepersoneel, na het schandalig verstoren van  begrafenisstoeten, na mishandeling en berovingen van juweliers,  na wijkterreur in Gouda, Utrecht, Rotterdam, Culemborg etc etc was nu Helmond aan de beurt.

Surah's als 5:33 en 2:191 worden wat dat betreft dagelijks in praktijk gebracht door deze moslimaanwinsten in ons land, dag in dag uit. Het komt erop neer: 'zet je af tegen de vijanden (ongelovigen andersgelovigen, criticasters) van Allah'.
 (Niet dat elke Marokkaanse moslim alle Surahs uit zijn hoofd kent, maar teveel worden wel gevormd onder invloed van deze achterlijke doctrine.

Onder zware beveiliging (is allemaal niet nodig volgens links uiteraard...sic!) ging Geert Wilders gisteren polshoogte houden in Helmond. Wilders heeft daar gesproken met de Burgemeester, diverse professionals en verschillende bewoners uit Vinexwijken die geterroriseerd worden. Deze gesprekken vonden plaats in een basischool de Vuurvogel, te Helmond. Toen Wilders na deze gesprekken naar buiten kwam om de pers te woord te staan (zie hieronder) stonden wat opgestookte (?)  kindjes boe te roepen tegen ome Geert.

Bijna alle media richtten zich toen opeens op die 12 kindjes die 'boe' stonden te roepen, het Marokkanenprobleem werd direct weer professioneel onder het tapijt geschoven.

En wat deed Wilders? Die riep gewoon 'boe' terug (lol). Aan het einde van het filmpje moet u even opletten naar dat opgefokte Marokkaantje die tegengehouden wordt. Zou hij het stokertje zijn geweest van deze kids? Of zouden deze kindjes zich werkelijk hebben verdiept in het regeeraccoord, gedoogaccoord, miljoenennota en alle debatten met Geert Wilders? LOL!