woensdag 7 december 2011

Wij eisen een vragenuurtje!

Waarom gaan de oogkleppen op en worden er overhaaste uitspraken en beslissingen genomen als een onderwerp betrekking heeft op de Islam? Het is bizar om te zien hoe een land dat zogenaamd symbool staat voor democratie, plotseling dictatoriale trekjes begint te vertonen! Politici die niet eens weten hoe de vork in de steel zit, maar het niet schuwen om zich aan ondoordachte uitspraken te wagen.

Hebben wij niet allen geleerd dat bij alles het principe van woord en wederwoord moet worden toegepast? En dat wij niet zomaar moeten afgaan op doemverhalen, en zeker niet van een mislukte politica die niet helemaal zuiver is?

De strekking van de woorden van Sheikh Mohammed al-Maghraoui kunnen alleen door Sheikh zelf worden verklaard. Want als wij moeten afgaan op de interpretatie van anderen, dan blijkt het ook niet helemaal pluis te zijn in huize Arib. Mevrouw heeft namelijk dubieuze reisjes gemaakt, zit in dubieuze adviesraden en heeft een paar weken in een gevangenis in Marokko doorgebracht.

Deze mevrouw moet eens een keer echte politiek gaan bedrijven. Als je kijkt naar de prestaties die mevrouw Arib op haar conto heeft staan, dan val je bijna achterover van ellende. Zij heeft totaal niets gepresteerd! Het zijn altijd nietszeggende onderwerpen die zij aansnijdt. En vandaag wil zij een vragenuurtje gaan houden om te voorkomen dat Sheikh Al Maghraoui een visum krijgt voor Nederland. Is ze helemaal gek geworden?! Er zou juist een vragenuurtje gehouden moeten worden over haar inbreng in de Tweede Kamer, ons belastinggeld dat zomaar in haar zakken verdwijnt. En of haar voortaan de toegang tot de Tweede Kamer geweigerd kan worden.

Team Al-Yageen

----------------------------------------------
WTF waar gaat dit allemaal over? De tekstschrijver(s) van bovenstaand EPIC artikel is/zijn iemand van het (ex) stemvee van de PvdA, die nu erg boos is/zijn op o.a. PvdA kamerlid Arib in verband met. Zij gaan er ook voor zorgen dat moslims nu never nooit meer PvdA gaan stemmen bij de eerst volgende verkiezingen.

Dringend verzoek aan de schrijver van bovenstaand artikel zich te melden bij de heer @GeertWildersPVV in verband met een eventuele ministerpost REMIGRATIE in het nieuwe kabinet Wilders I.

Insjallah!  


Update: Na de PvdA, zijn moslims nu ook Tofik Dibi helemaal zat. Het definitieve failliet van links!