donderdag 8 december 2011

Wildershater nogmaals veroordeeld

[ Let op! Dit is GEEN satire!] Jodenhater, Sharia-rechtbank innovator, Balkenende bedreiger en beter bekend als de Wilders hatende psychopaat: Jeroen de Kreek, stond vorige maand voor de zoveelste keer voor het hekje in de Amsterdamse rechtbank.

Dit keer vanwege het aanzetten tot haat met zijn website "het zuur". Helaas had Geert Wilders hem niet aangeklaagd anders was Jeroen helemaal het haasje geweest, maar de directeur van het CIDI: Ronny Naftaniel

Aan de hand van de chaotische (lol) zitting vorige maand, heeft de rechter vandaag recht gesproken in casu. Totaalmalloot de Kreek kreeg een taakstraf van slechts 100 uur opgelegd (met 4 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf). Dit zal wel lastig worden voor Jeroentje ... 2,5 hele weken echt moeten gaan werken!

Ondertussen gaat Jeroentje vandaag gewoon op dezelfde voet verder op zijn website:

"Joden zijn de kampbeulen geweest tijdens de Tweede wereldoorlog", "Joden waren en zijn nog steeds de Nazi''s" ..Afijn, het bekende linkse sprookje waar zij zelf nog echt in geloven ook.


Deze epische uitspraak van de Kreek wilde ik U ook niet onthouden:

"Wilders vergiftigt  de lol in mijn leven, ik ben 24 uur per dag met hem bezig"

Hahaha, nou troost jezelf beste Jeroen want daar hebben meer (veel meer) psychopaten last van. Waarom richten jullie niet een clubje op en gaan jullie plastic Nazi soldaatjes aan elkaar uitruilen oid?

Schoffelse DWAAS!

Ps. Steun betuigen aan de stakker kan hier

Update: 9-12 0.30 uur: de Website Hetzuur.nl van Jeroen is nu definitief offline.