woensdag 4 januari 2012

De kansloze obsessie van links

We tellen nu al 6 jaar het bestaan van de PVV. En nog geen dag hebben de obsessieve linkse tegenstanders inhoudelijk grip kunnen krijgen op deze succesvolle politieke partij.

Tja, wat moet je dan als links? Je kan Wilders niet doodschieten, een debat met hem is ook al onmogelijk omdat je dan nooit veel verder komt dan: "Jij bent een fascist Geert"... Job bakt er ook helemaal niets van in de oppositie tegen Geert.

Dan is er nog maar één 'redding' over: Je gaat gewoon je eigen nieuws verzinnen en dit als de 'waarheid' proberen te verkopen.

Tijdens de Statenverkiezingingen van afgelopen jaar was het ook al raak op Twitter en Internet. Ongeveer 80 fake PVV accounts werden op Twitter aangemaakt en 24/7 mee getwitterd (je moet wat zonder baan) met fake berichten omtrent de PVV. Ook een fake website, wat dan zogenaamd origineel van de PVV moest zijn met de meest belachelijke berichten er op gepubliceerd. #fail

Wat is de reden voor deze 'grappen'? Nou de bedoeling is om (potentiële) PVV stemmers zover te krijgen dat zij na het lezen van hun waanzin dan geen PVV meer gaan stemmen. Helaas, de onderschatting van PVV stemmers door deze werkloze links fascisten is eindeloos.

fake bericht in "Telegraaf"

Vandaag verzon een links pukkelhoofdje (zie hieronder) van 24 jaar een fake bericht in 'de Telegraaf'. Althans, hij had de lay-out van de Telegraaf gecopieerd en bovenstaand bericht erin gezet.  Haha wat een lol weer, ja nu hebben zij de PVV echt tuk hoor, dit is het einde van de PVV (gaap).

Als je een statement wil maken wees een vent en laat zien wie je bent. Daarom helpen wij dit linkse wanhoopsgedrocht maar even. De persoon die verantwoordelijk is voor deze Telegraaf HOAX van vandaag is Casper Fidder, 24 jaar en woont in Almere. 

Is het geen schatje? 

Casper het spookje

Jhim succes met een eventuele aangifte tegen dit links rapalje. En bedankt aan de obsessievelingen van links, dat zij hun wanhoop weer eens mooi kenbaar hebben gemaakt!

Update 23.00: En die rukker van Geenstijl @Pritt maakt er een nog grotere Hoax van (is niet Twitteraccount van Jhim)

Update 5-1: De Telegraaf onderneemt actie tegen kiddo Casper