woensdag 18 januari 2012

Islam grootste gevaar in Noorwegen

Door de aanslag van onze lone wolf Anders Breivik in Noorwegen afgelopen jaar, werd er maar direct vanuit gegaan dat rechts-extremisme en 'eenzame wolfjes' het grootste gevaar zijn voor de Noorse samenleving.

Groenlinks gekkie Tofuck Dibi, die spuitend klaar kwam toen hij hoorde dat niet een moslim die aanslag gepleegd had, probeerde de lijn zelfs door te trekken naar Nederland en probeerde middels een spoeddebat PVV stemmers te criminaliseren en de schuld van de massamoord in de schoenen van zijn collega Wilders te schuiven (sicFuck).

Nou als Dibi nu echt consequent is met lijntjes vanuit Noorwegen door te trekken naar 'gevaren' in de Nederlandse samenleving, snijdt het dit keer wellicht wel hout om een spoeddebat aan te vragen.

De Noorse geheime Dienst publiceerde gisteren een rapport waarin staat dat radicale moslims het grootse gevaar vormen in Noorwegen. Anti moslimbewegingen ( waarvoor gevreesd werd) zijn er niet gekomen, echter zijn wel steeds meer moslims de leer van hun gewelddadige profeet meer letterlijk gaan volgen. BAM!