zondag 29 januari 2012

#Kinderpardon zo lek als een mandje

Tofik is weer eens bezig met zijn kindertjes en pardonnetjes. Een maand geleden opende hij de zoveelste petitie, dit keer om asielzoekertjes die op de trein/ vliegtuig/ vlot uit den vreemde richting Nederland zijn gezet door hun ouders, hier te kunnen houden.

Kindjes die reeds uitgeprocedeerd zijn in Nederland welteverstaan, maar omdat ze iets met wortels doen, flaflip eten, happen in Hollandse appels en sommigen een leuk Limburgs accent hebben, zijn ze te schattig om maar weer terug te sturen.

Kort samengevat: een zoveelste links pardon dus, mede ondertekend door de SP, CU, PVDA, D66 en de rest van de linkse bende in de oppositie. En nee, van een 'aanzuigende werking' door zo'n pardonnetje kan natuurlijk geen sprake zijn

Cora van Nieuwenhuizen van de VVD stak al een dikke middelvinger op naar de emoterreur van links. Zoals hier is te lezen.

Dibi heeft een punt waar hij zich druk maakt om kinderen en andere asielzoekers die te lang in procedures blijven hangen. Maar daar hebben de VVD en de PVV zich ook concreet voor ingezet om dit probleem op te lossen, ondanks de tegenwerking van de linkse kerk en asielindustrie. Daar kan Dibi nu dus geen succesvolle oppositie meer tegen voeren, en dus probeert hij het maar op deze manier.

Dibi was vorige week helemaal in zijn nopjes omdat meer liefst 100.000 'mensen' de online petitie hadden ondertekend op zijn site Kinderpardon.nu. Dit aantal was veelbelovend en een goed statement, aldus Dibi. Om zijn campagne nog meer kracht bij te zetten heeft Dibi nu een emospotje gemaakt en daarvoor een  paar kinderen misbruikt om iets te laten zeggen wat zij zelf niet eens kunnen overzien.

Het is allemaal wel leuk en aardig al die digitale handtekeningen via Kinderpardon.nu,  maar nu moet Tofik Dibi toch eens uit gaan leggen hoe het komt dat ene 'Geert Wilders' die petitie al meer dan 1x heeft kunnen ondertekenen vanaf zijn computer? Juist! Met een simpele proxie kan je deze petitie dus eindeloos blijven ondertekenen.
111.000 ondertekenaars of 50.000 unieke ondertekenaars? Vragen, vragen, vragen

Die online petities stellen al geen ruk voor, laat staan als je een petitie in een site bouwt die niet eens proxies blokkeert en/of iets met cookies doet.

Zo Dibi succes, je kan weer helemaal opnieuw beginnen met je huilie huilie pardon. Al staan er ook niet veel Groenlinks kiezers meer te wachten op de uitglijders van Tofik Dibi.

Toedels!