maandag 28 januari 2013

Licht getinte kopschoppers gezocht!

Ondanks dat het linkse splinterpartijtje Groenlinks zwaar tegen cameratoezicht is, 'een dure rechtse hobby', werpt cameratoezicht toch zijn vruchten af nu Justitie meer de kant kiest van de slachtoffers i.p.v. dat linkse gedram wat "privacy" van de daders heet.

De politie heeft maandagavond op Omroep Brabant opnieuw beelden laten zien van een zware mishandeling in het centrum van Eindhoven. De mishandeling staat onduidelijk op bewakingsbeeld maar twee daders zijn met andere camera’s in het uitgaansgebied goed herkenbaar gefilmd.

Het gaat dit keer niet om Belgische straatterroristen, maar hoe kan het ook anders: licht getinte Finnen Ali en Achmed (inclusief roedel). De mishandeling vond plaats in de ochtend van nieuwjaarsdag op het Stadhuisplein. Een 37-jarige Eindhovenaar werd geslagen en geschopt en bleef bewusteloos achter. Hij brak tanden, scheurde zijn kaak en liep een zware hersenschudding op. De daders hebben vermoedelijk eerder nog iemand mishandeld, aldus de politie.Signalementen verdachten:

Verdachte 1: - lichtgetinte man, normaal postuur, zwart haar met zijkant en achterkant opgeschoren, donkere broek met een donkere jas op de heup, onder de jas droeg hij een lichtkleurig vermoedelijk overhemd

Verdachte 2: - lichtgetinte man, normaal tot gezet postuur, zwart haar kalend, donkere broek en donker colbert jasje, donkere trui met V-hals met lichtkleurige blouse en witte sportschoenen.


Gevreesd wordt dat deze 'verrijkers' zich niet zelf aangeven op het bureau en schuld/kleur bekennen.