maandag 2 september 2013

Hollands Offensief #Marokkanenprobleem


Een groep van 20 Marokkaanse jongeren heeft in de nacht van zaterdag op zondag de 22-jarige Erwin Visser uit Rolden gemolesteerd in het centrum van Assen. Eén van de daders had het slachtoffer om een vuurtje gevraagd. Toen de 22-jarige man zijn aansteker terugvroeg, werd hij meermaals tegen zijn hoofd geschopt

De 20 laffe, racistische Marokkanen moesten deze blanke jongen berechten. 

Ze zetten hun daad/haat  kracht bij door te beweren dat deze onschuldige jongen "kanker Marokkanen" zou hebben gezegd. De jongen had deze uitspraak echter nooit gedaan. - Takiyya -

Vredelievende Surah: 2:191 "Destroy the infidels wherever you find them' 

De vader van het slachtoffer is een actie gestart op Facebook. Onder de naam 'Hollands Offensief' zoekt Koos Visser getuigen en foto's en namen van de daders, zodat ze zo snel mogelijk gepakt kunnen worden.

De 22-jarige man is overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen en daar voor zijn verwonderingen behandeld. Hij is inmiddels weer thuis, maar kampt met een hersenschudding, zware kneuzingen in zijn gezicht, een gekneusde arm en nekklachten. Hij heeft aangifte gedaan.

Het Hollands Offensief begint 21 September op het Maliveld onder leiding van de PVV!

=================
Nb. Dhr. Visser is verzocht door de Politie om zijn actie "Hollands Offensief" te staken om maatschappelijke onrust te voorkomen: Twitter voor aangifte Twitter na aangifte.