maandag 5 augustus 2013

Messi gaat een zware tijd tegemoet!


De beste voetballer ter wereld Lionel Messi bezocht gisteren met zijn voetbalteam van F.C. Barcelona de Westelijke Muur (Hakotel hama'aravi) op de heilige Tempelberg in Jeruzalem.
Onder andere Lionel Messi stopte traditioneel een wens beschreven op een briefje, in deze muur. De foto dat Lionel Messi bij deze Joodse Muur staat woekert veel haat en teleurstelling op bij de islamitische fans van Messi.

Tfoe!

Ongeveer 16.00 uur rolden gisteren de eerste Ramadanmoslims in Nederland uit hun bed en als je zoekt op de trefwoorden 'kk' (het favoriete bijvoeglijk naamwoord voor moslims voor alles wat niet moslim is) en 'Messi' op Twitter kom je alleen maar islamitische namen tegen die vol 'lof' spreken over Messi met zijn Joodse keppeltje op.

Respect!








Lionel Messi, die overigens vanaf geboorde Katholiek is, werd door sommige moslims eerder omgedoopt tot moslim ...gewoon omdat het kan.  We blijven lachen om deze moslimtreurnis, helaas blijft de Jodenhaat ongekend! Maar dit heeft niets met de islam te maken natuurlijk. 

Dank aan Profeet Mohammed voor de tip! ;-)