dinsdag 6 augustus 2013

Rechtszaak? Lekker op vakantie naar Marokko!


De Nijmeegse juwelier Jos Kamerbeek werd in 2011 acht keer overvallen, naar eigen zeggen altijd door jonge Marokkanen en Antillianen ('racisme alarm' van links slaat nu op hol!).

Deze 'kansjongeren' werden na deze structurele misdaden daarom ook de toegang geweigerd tot zijn juwelierszaak (links Nederland natuurlijk weer zwaar gepikeerd.)


Tijdens de laatste overval, in april 2011, liep Kamerbeek een gebroken rug en een gedeeltelijke dwarslaesie op. De daders van deze laatste overval waren 4 Marokkanen. Slechts één dader werd opgepakt en veroordeeld tot een gevangenisstraf van 5,5 jaar ("jammer dat ze gepakt zijn, zonde"). Twee andere daders zijn nooit opgepakt en een dader die een 'bijrol' speelde tijdens deze laffe overval moest vandaag voorkomen in de rechtbank in Nijmegen. Echter deze rechtszaak vond vandaag niet plaats. Waarom niet? Deze meneer is waarschijnlijk nog even tot na de Ramadan op vakantie bij zijn tante in Marokko. 

Hoe komt iemand als er een een rechtszitting gepland staat eigenlijk de grens over? (moet jij eens proberen als je nog een onbetaalde verkeersboete open hebt staan van 30 euro)  En waarom hebben de ouders van dit 25 jarig tuig hem niet op zijn verantwoording aangesproken? Dit is Nederland: de verdachte is heerlijk op vakantie en het slachtoffer zit levenslang in een rolstoel. Tja.


Get Adobe Flash

Juwelier Jos Kamerbeek verteld over daderprofiel daders overval april 2011 (vanaf min 4.00)