woensdag 25 september 2013

Pechtold doet een walgelijk Volkertje

Pechtold met zijn vrouw tijdens een Nazi feestje (Foto van KAFKA  fotograaf ontvangen)

Vandaag tijdens de 1e algemene beschouwingen had het miezerige mannetje A. Pechtold uiteraard weer niets inhoudelijk in te brengen toen Geert Wilders op dreef was in de Tweede Kamer met zijn betoog. Opeens kreeg Pechtold een maitlje binnen op zijn Blackberry van de extreem linkse Volkert fanclub AFA (Wilders is een 'Nazi'...... u weet wel de de enige politicus in Nederland is die het onvoorwaardelijk voor Israël en het Joodse volk opneemt.) en dacht; laat ik maar weer eens even een suggestie hierover uit de doeken doen voor de microfoon (zie fragment hieronder) en Geert om verantwoording vragen.

Het gaat om dit in elkaar gezette linkse propaganda kunstje van afgelopen zaterdag.  De flashback van weleer mbt het haatzaaien richting Fortuyn kwam meteen naar boven drijven.

Alexander Pechtold wacht nu (nog steeds) in stilte af wie Nederland dit keer gaat verlossen van deze nieuwe Adolf Hitler en zijn Nazi beweging.Somewhere i have heard this before....Update 14:00: Reactie Geert Wilders over Pechtold na 1e termijn. 
Update 22.45: Wilders: "Pechtold zet aan tot geweld