maandag 16 april 2012

Israël geeft brief mee aan activisten

Pro Palestijnse 'activisten' (politiek correcte benaming voor Jodenhaters en antisemieten) gingen dit weekend massaal op weg naar Israël om actie te voeren.

Diverse landen in Europa hadden al veel van deze islamitische Nazi's tegengehouden. De locatie van SP kamerlid van Bommel is tot nu toe nog onbekend.

Israël beschikt over lijsten van deze Islamitische oproerkraaiers, met namen en nationaliteiten. Het merendeel van de demonstranten zijn werkloze hippies die hun ticket gefinancierd krijgen door de internationale Pro Palestijnse organisaties. De islamitische oproerkraaiers die er wel in waren geslaagd om voet aan de grond te krijgen op de Israëlische luchthaven Ben Gurion, kregen een mooi briefje mee en werden direct het land uitgezet op kosten van de luchtvaartmaatschappij die hun mee hadden genomen richting Israël.


Nederlandse vertaling brief aan activisten.

Schitterend hoe Israël buitenlandse luchthavens onder druk heeft weten te zetten. Een ware inspiratiebron voor Nederland en andere Europese landen om ongewenst vuil buiten de landsgrenzen te houden. 

De tranen van de Pro Palestijnen kunnen we hier zelfs horen, teleurgesteld omdat zij Israël niet binnen kunnen dringen om herrie te gaan schoppen. Tja, in Israël wordt je tenminste nog teruggestuurd, in de omringende landen die zij zoooo lief hebben, hang je aan een hijskraan te bungelen als je mening hun niet aanstaat.


-------
Teun