donderdag 5 april 2012

@Tofikdibi de wanhoop nabij


Sinds de VVD met het CDA en de PVV in het Catshuis bezig zijn met de onderhandelingen inzake een nieuw bezuinigingspakket, is de linkse kerk weer totaal het spoor bijster;

* Bejaarde linkse reptielen uit CDA huize worden door de linkse kerk opgegraven om te janken over de PVV. Het is volgens de linkse kerk natuurlijk not done als de PVV iets terug krijgt in de ruil voor snoeiharde bezuinigingen.... dat kan toch niet? Dat moeten we toch allemaal niet willen? De aap kwam al snel uit de mouw.

* Het linkse subsidiegdrocht Oxfam Novib (afhankelijk van ontwikkelingsgelden) trok Bill Gates uit hun Windows desktop om Wilders verantwoordelijk te stellen voor de dood van 5,8 miljoen Afrikaanse kindjes, als hij daadwerkelijk het mes gaat zetten in tal van kansloze ontwikkelingshulpprojecten.

* Tofik Dibi trekt zijn vriendje Mauro weer eens onder zijn vochtige bedstee vandaan om in te zetten tegen Geert Wilders. Spooeddebat hier en een spoeddebat daar, opeens schijnt het nieuws (ruime kamermeerdheid wijst verblijfsvergunning Mauro af d.d. 2-11-2011) te zijn dat Maurootje na zijn 'studie' terug naar Angola moet om zijn moeder te vertellen dat hun plannetje mislukt is.

En als er geen nieuws meer is, dan verzinnen we gewoon zelf nieuws. Om dit verzinsel vervolgens weer bij alle publieke omroepen volledig uit te melken. Dit alles om de spanning op te voeren binnen de gelederen van de regeringspartijen, met als het 'grote gevaar' uiteraard weer Geert Wilders en zijn PVV.

Afijn, de linkse propagandamachine draait dus weer op volle toeren Deze man zou er een flinke stijve van hebben gekregen.

Gisteravond was het een unieke avond aan tafel bij Pauw en Witteman. Geen enkel lid uit PvdA huize was aanwezig. Maar om het linkse smaldeel te vertegenwoordigen mocht dit  keer Tofik Dibi uit het marginale linkse splinterpartijtje Groenlinks zijn tranen laten vloeien bij PenW. Ondanks dat Witteman Dibi steeds in bescherming probeerde te nemen had VVD-er Frits Huffnagel hem goed in de tang. Al het populistische gebrabbel en de leugens van het Marokkaanse haatzaaiertje gingen volledig down the drain. Oordeel zelf:


Zolang minister Leers netjes het gedoogakkoord van de PVV uitvoert is er niets aan de hand. Jammer dat het mosselbrein van Tofik Dibi zo hardLeers is. Huffnagel had helemaal gelijk in deze:

"Tofik Dibi begrijpt helemaal niets van de Nederlandse politiek".
(c) foto TWITVB