donderdag 12 april 2012

Zeteldief @AWBoer slapend rijk

Sinds een maand is de PVV eindelijk verlost van het ongeleide projectiel Hero Brinkman. Zowel uit de tweede kamer als de Statenfractie van Noord-Holland.

In de Statenfractie splitste Judas Hero zich ook af van de 6-koppige PVV fractie met o.a. dieven zoals Monica Nunes. Naast Nunes ging ook Cora Bot mee in de afsplitsing die Hero Brinkman in gang zette. Een dag later besloot Cora echter definitief uit de politiek te stappen.

Door het vertrek van Cora Bot kwam er uiteraard een zetel vrij binnen de PVV Statenfractie van Noord-Holland. Haar opvolger op de PVV lijst is Arie Wim Boer. Sinds hij geen zetel voor de PVV in de Staten kon bemachtigen na de verkiezingen vorig jaar, is er een enorme  rancune jegens de PVV gegroeid bij Arie. Hij was nu helemaal klaar met de PVV, hij vervloekte Wilders zelfs en iedereen op Twitter die de PVV sympathiseert schold/scheld hij verrot om vervolgens te gaan preken over 'fatsoen'.

Lokaal in Purmerend is Arie fractievoorzitter van  'Leefbaar Purmerend'. De content op zijn website is veelzeggend: http://www.leefbaarpurmerend.nl/

Arie meldde zich vorig jaar aan als PVV kandidaat voor de Provinciale Statenverkiezingen. Arie had door dat er ook veel draagvlak was voor PVV beleid in zijn stad, daar in 2009 de PVV tijdens de Europese verkiezingen, maar liefst op 27,5% van de Purmerendse stemmen kon rekenen. De lokale stadspartij Purmerend vond deze uitstap naar de PVV al vreemd omdat Arie dan werk moest gaan verzetten voor zijn lokale partij Leefbaar Purmerend en tegelijkertijd PVV beleid moest gaan vertegenwoordigen. Een volksverlakker met een dubbele agenda was geboren. (Waarom deed Arie Wim anders niet met zijn eigen partij mee aan de Provinciale Statenverkiezingen? Juist ja, omdat hij dan kansloos zou zijn).

In Purmerend staat Arie Wim Boer beter bekend als 'Arie Wim Bier'.  Hij schijnt dan ook een ontzettende zuipschuit te zijn (of geweest?).


Stem op de PVV en maak Arie Wim Boer rijk! 

Hoe legitimeert Arie nu in hemelsnaam deze PVV zetel die hij vandaag in beslag neemt? Aan de hand van wat familieleden die op hem gestemd hebben? Tijdens de verkiezingen vond Arie de PVV nog te soft en nu is Arie opeens pro Islam, pro hoofddoek, pro islamisering en anti PVV! Dit gegeven maken de 'principes' van Arie wel heel, heel, heel erg discutabel. We kunnen nu dus wel concluderen dat Arie Wim Boer gewoon een ordinaire zeteldief is. Hij valt nu zelfs over de uitspraak "doe eens normaal man"  van Wilders. Allemaal verzinsels om zijn eigen Judas gedrag goed te praten. 'Kopvoddentax' waar Wilders in 2009 over sprak, (dus ver voordat Boer zich aan ging melden bij de PVV) vond Boer dan wel oké?

Deze luizenbaan (welk werk wil hij dan gaan verzetten? PVV beleid waar hij tegen is of een eigen Statenfractieprogramma wat niet eens bestaat en waar niemand op gestemd heeft?) levert Arie Wim Boer 12.700 per jaar op. Dit is omgerekend een dikke duizend euro op maandbasis op kosten van de belastingbetalers die in 2011 hun stem hadden toevertrouwt aan de Partij voor de Vrijheid. Maar hier houdt de geldstroom niet op voor farizeeër Arie Boer. Dankzij PVDA-er ter Horst blijft er ook nog een flinke fractievergoeding in stand voor de eenmansfractie van de Boer. Reiskostenvergoeding van een kleine 4000 euro mag Arie uit Purmerend daar ook nog bij optellen. Voor zijn eventuele assistent krijgt Arie Wim dan ook nog een flinke zak geld en ook voor zijn gummetjes, pennen, vullingen voor printers etc etc staat een zak geld voor deze oplichter klaar. Eigen vergoedingen eerst! Dit zijn aardig wat extra centen voor Arie om zijn drankvoorraad elke dag weer mee aan te kunnen vullen. Met dank aan de PVV, die hij toch zo verafschuwt.

Al met al mag Geert Wilders zich gelukkig prijzen dat hij verlost is van dit soort misselijkmakende landverraders binnen zijn partij. Gelukkig verstoren deze lokale clowns nog net niet het landelijke beleid.
______
Quintin