maandag 3 september 2012

De 'vrijheid' van campagne voeren

klik hier voor vergroting

2012, het is alweer 10 jaar na de linkse afslachting van Pim Fortuyn die medio 2002 wat politiek incorrecte feiten bloot begon te leggen. Dat probleem was makkelijk uit de weg te ruimen door linkse held Volkert van der Graaf, Fortuyn was immers vogelvrij.

We zijn nu 10 jaar verder en de politicus die nu steeds de vinger op de zere plek weet te leggen en politiek incorrect, ongemakkelijke feiten op de politieke agenda weet te zetten heet Geert Wilders. In oktober 2012 leeft deze beste man alweer 8 jaar onder permanente beveiliging.

Geert Wilders probeert ook campagne te voeren voor de aanstaande verkiezingen door buiten te flyeren voor zijn partij en met aanhang in gesprek te gaan.  Zoals de (uitvergrote) foto laat zien gaat dit  niet zonder een leger aan zwaarbewapende DKDB agenten om hem heen, 'stille' agenten die alles in een straal van 10-50 meter in de gaten houden, een politiekorps van de ME die om de hoek paraat staan en een legioen aan (herkenbare) politieagenten die de massa op afstand moet houden en nu zelfs ook een politiehelikopter (die vanuit de lucht bij wijze van, een pen in je broekzak kan zien zitten) om alles nog beter te kunnen overzien.  Dit alles om een moord of aanslag op politicus Geert Wilders tot een minimum te beperken.

In wat een fijn tolerant en sociaal land leven we toch, waar ieder publiek figuur in 'vrijheid' kan zeggen wat hij wil. Maar u moet goed begrijpen; Wilders heeft dit (volgens sommigen fanaten) allemaal aan zichzelf te danken hoor. Zo rolt de fascistische kerk sedert 2002 in Nederland.

Inderdaad, dit land is aardig ziek.

 credits foto: Harm Schouten