dinsdag 11 september 2012

U bent gek en Wilders = Mussert!


Fleur Agema zat afgelopen vrijdag even gezellig haar verhaal te doen bij het lokaal tv station: RTV Noord-Holland. Hoort ze tijdens haar verhaal heel de tijd een raar verbitterd mannetje naast zich tandenknarsen. Wie is dat dan?
Het is Charles Huijskens, het marsmannetje uit de NOS leerschool parlementaire verslaggeving. Nou dan weet je gelijk weer genoeg. Het mannetje is nu imago-deskundige en schrijft wat boekjes over poep.

Toen Charles het woord kreeg ging hij helemaal los op Fleur en liet hij ons even zien wat er allemaal in het hoofd van een links gekkie mis kan gaan.

"Wilders is Anton Mussert" (notabene een landverrader die collaboreerde me de Nazi's!!). Want Charles als fervent anti PVV-er wil heel graag lid worden van de PVV maar dat kan niet, dus ja dan ben je Anton Mussert, democratie enzo ...want dan kan je invloed uitoefenen binnen de partij.  Nou laat deze dorpsgek Charles nu juist een van de reden zijn waarom de PVV never nooit leden binnen moet gaan laten, want dan was er van de PVV helemaal niets meer overgebleven. En Charlie wil ook weten waar die partijfinanciering van de PVV vandaan komt. Had de nieuwe pennenvrucht van Hernandez hem nog niet overtuigd dan?

Charlie kan beter bij andere partijen zoals Groenlinks en/of CDA en/of PvdA duidelijk gaan maken dat die interne partijdemocratie zo geweldig werkt en daarom dus geen NSB invloed kan hebben. Man man man, de simpelheid van geest.

En wat gebeurde er uiteindelijk met de man die volgens Charles gelijk is aan Geert Wilders? Die werd geëxecuteerd in 1946. Charles, de werkelijke landverrader in deze, wacht nu in spanning af wanneer iemand ons van Wilders gaat verlossen, zoveel is wel duidelijk want inhoudelijk slaat die vergelijking als een lul op een slagroomtaart

Zo kennen we de roergangers uit de linkse kerk weer.

Nog adviezen nodig hoe ook u uw imago kan pimpen?  Bel Charlie.  * mislukt opzetje programma "Reporter" weerlegd.