woensdag 23 november 2011

DOODSTRAF voor Marokkaan uit NL

Zeau, Fouad El Marzouki mag binnenkort bij allah (tzmh) in het eeuwig islamitische paradijs op schoot gaan zitten.

Deze Nederlandse Marokkaan, die als Marokkaan in Nijmegen parasiteerde, maakte in 2003 van twee bejaarde vrouwen gatenkaas.

Na lange tijd op de vlucht zijn geweest, kon de KLPD hem vorig jaar van de lijst  "Meest Gezochte Multiculturele Verrijkingen van Nederland" afhalen.

Begin 2010 werd dit Marokkaans rapaille opgepakt in Casablanca, Marokko. Vanmiddag heeft de Officier van Jusitie in Nador de doodstraf geëist tegen Fouad vanwege de dubbele moord in Nederland.

Aangezien bejaarden mishandelen en doodschoppen een nieuwe Marokkaans, licht-getinte hobby schijnt te worden in Nederland. Adviseren wij het OM in Nederland om deze en deze en deze en deze en deze Marokkanen ook maar snel uit te leveren aan Marokko om hun welverdiende straf te krijgen.

Tja, Wilders heeft deze Marokkaantjes nog willen redden door het dubbele paspoort af te schaffen, maar dit was allemaal racistieszzz, fascistiezz etc etc volgens links. Dit keer hebben de linkse rakkers wel een puntje verdient, want wij zijn nu wel mooi van Fouad af.

Thallah!

Quintin