zondag 20 november 2011

Tahir over Dion Graus case

Het is altijd wel lachen om Dion Graus.

Helaas als we dan lachen om Dion, komen we nooit veel verder dan zijn uiterlijk of over een zogenaamde 'mishandeling' die oorspronkelijk nooit vervolgd is en nu omdat Dion PVV kamerlid is geworden, opeens wel vervolgd had moeten worden?

Hilarische stuiptrekkingen binnen de linkse kerk. Gaaaap!

Links kan ook maar geen grip krijgen op de door Dion Graus ingevoerde Animalcops, die er volgens hun nooit zouden komen en er nu toch zijn gekomen. Hier komen we later op dit Blog nog terug, want wat de linkse kerk daarover allemaal voor verdraaiingen uit hun hoge hoed toveren is bijna niet meer bij te houden.

De PvdA heeft zelfs het onzinstuk van Ahmed Marcouch "Rechercheurs van de politie worden nu ingezet voor de caviapolitie" van hun website weggehaald. En terecht, want deze leugens had Ahmed naïef uit zijn grote, populistische duim gezogen. #fail

Geen moment dat het NOS staatsjournaal aandacht besteedde aan deze PvdA leugens. Ergens best wel weer begrijpelijk, want zij waren veel te druk bezig om de vragen en antwoorden van Dion Graus bij de Commissie de Wit te manipuleren.

We kunnen allemaal veel zeggen en schrijven over Dion Graus. Naema Tahir vatte het vandaag allemaal erg goed samen in haar column;